Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16 April 2024 / Algemeen

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen. Daarmee komt een einde aan een succesvol avontuur van acht seizoenen en bijna 250 officiële wedstrijden voor het vlaggenschip van VVOG.

Snijders (28) kwam als middenvelder op 20-jarige leeftijd over van het Amersfoortse AFC Quick 1890 en werd bij VVOG geleidelijk ‘omgeturnd’ tot rechtsback met veel aanvallende intenties en mooie rushes op de helft van de tegenstander. In totaal speelde hij zeven seizoenen in de derde divisie en sinds dit seizoen in de vierde divisie. 

Snijders heeft veel mooie herinneringen aan VVOG: “VVOG heeft een speciaal plekje in mijn hart, ik heb hier een mooie tijd beleefd en mij ook weer doorontwikkeld als voetballer. Ik heb veel bijzondere herinneringen, maar mijn eerste goal uit tegen Ajax is zeker een van mijn hoogtepunten. Ik ga het seizoen zo goed mogelijk afsluiten bij VVOG, na de winterstop is het allemaal heel anders gelopen dan ik had gehoopt, maar ik verwacht met dit team nog om de vierde plek te kunnen strijden.”

Bestuur en technische commissie danken Snijders voor zijn inzet en passie voor de groen-witten en wensen hem veel succes bij de vervolgstappen in zijn voetbalcarrière.

(Foto Jaap Hop) 

Lees bericht

Smaakvolle afsluiting laatste thuiswedstrijd & mooi sponsornieuws

19-05-2024

Gelijkspel tegen Buitenpost, eten van Wanipa Thai en nieuw sponsorcontract met Covebo.

Lees bericht

Supporters bus naar Longa ’30

19-05-2024

Komende zaterdag gaat er een supportersbus naar de uitwedstrijd Longa’30 -  VVOG Harderwijk.
De wedstrijd begint om 18:00 uur. De bus vertrekt om 16:15 uur bij VVOG.

Lees bericht

Inschrijving KNVB nieuw seizoen

18-05-2024

Voor 18 juni 2024 moeten alle teams ingeschreven zijn bij de KNVB.

Nieuwsoverzicht Archief