Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16 April 2024 / Algemeen

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen. Daarmee komt een einde aan een succesvol avontuur van acht seizoenen en bijna 250 officiële wedstrijden voor het vlaggenschip van VVOG.

Snijders (28) kwam als middenvelder op 20-jarige leeftijd over van het Amersfoortse AFC Quick 1890 en werd bij VVOG geleidelijk ‘omgeturnd’ tot rechtsback met veel aanvallende intenties en mooie rushes op de helft van de tegenstander. In totaal speelde hij zeven seizoenen in de derde divisie en sinds dit seizoen in de vierde divisie. 

Snijders heeft veel mooie herinneringen aan VVOG: “VVOG heeft een speciaal plekje in mijn hart, ik heb hier een mooie tijd beleefd en mij ook weer doorontwikkeld als voetballer. Ik heb veel bijzondere herinneringen, maar mijn eerste goal uit tegen Ajax is zeker een van mijn hoogtepunten. Ik ga het seizoen zo goed mogelijk afsluiten bij VVOG, na de winterstop is het allemaal heel anders gelopen dan ik had gehoopt, maar ik verwacht met dit team nog om de vierde plek te kunnen strijden.”

Bestuur en technische commissie danken Snijders voor zijn inzet en passie voor de groen-witten en wensen hem veel succes bij de vervolgstappen in zijn voetbalcarrière.

(Foto Jaap Hop) 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief