Kom en beleef een uniek evenement op ons sportpark met de KNVB-MO14 selectie!

29 Maart 2024 / Algemeen

Kom en beleef een uniek evenement op ons Sportpark met de KNVB-MO14 selectie!

Op woensdag 17 april verwelkomen we de crème de la crème van het landelijke meidenvoetbal: de KNVB MO14 selectie. Deze getalenteerde jonge dames, zorgvuldig geselecteerd door de KNVB, zullen hun kunsten vertonen op ons eigen sportpark.

Het programma belooft veel actie en spektakel, met een trainingssessie van 14.30 tot 16.00 uur, gevolgd door een spannende oefenwedstrijd om 18.00 uur tegen onze eigen JO14-1. Een affiche dat garant staat voor vuurwerk, met ons topteam onder leiding van Manuel en Nasir!

Wie weet zie je op deze dag wel de toekomstige sterren van het Nederlands vrouwenelftal in actie! De training en wedstrijd zijn vrij toegankelijk voor iedereen. En vergeet niet, de kantine zal gedurende de middag geopend zijn voor een verfrissend drankje of een smakelijke snack.

Dit evenement is niet alleen een prachtige kans om talent te bewonderen. Ook een geweldige promotie voor het dames- en meidenvoetbal, niet alleen voor VVOG, maar voor de hele regio!

Wees erbij en mis dit spektakel niet!

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief