Kom en beleef een uniek evenement op ons sportpark met de KNVB-MO14 selectie!

29 Maart 2024 / Algemeen

Kom en beleef een uniek evenement op ons Sportpark met de KNVB-MO14 selectie!

Op woensdag 17 april verwelkomen we de crème de la crème van het landelijke meidenvoetbal: de KNVB MO14 selectie. Deze getalenteerde jonge dames, zorgvuldig geselecteerd door de KNVB, zullen hun kunsten vertonen op ons eigen sportpark.

Het programma belooft veel actie en spektakel, met een trainingssessie van 14.30 tot 16.00 uur, gevolgd door een spannende oefenwedstrijd om 18.00 uur tegen onze eigen JO14-1. Een affiche dat garant staat voor vuurwerk, met ons topteam onder leiding van Manuel en Nasir!

Wie weet zie je op deze dag wel de toekomstige sterren van het Nederlands vrouwenelftal in actie! De training en wedstrijd zijn vrij toegankelijk voor iedereen. En vergeet niet, de kantine zal gedurende de middag geopend zijn voor een verfrissend drankje of een smakelijke snack.

Dit evenement is niet alleen een prachtige kans om talent te bewonderen. Ook een geweldige promotie voor het dames- en meidenvoetbal, niet alleen voor VVOG, maar voor de hele regio!

Wees erbij en mis dit spektakel niet!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief