Abdel zwaait af bij VVOG 2

30 Januari 2023 / Algemeen

In goed onderling overleg hebben de technische commissie en Abdelkarim Yahiaoui besloten om na dit seizoen een nieuwe weg in te slaan.

De oud-aanvaller van onder andere Zwaluwen '30, Hollandia, de Zouaven en sv Marken streek een aantal jaar geleden in Harderwijk neer en meldde zich bij VVOG. Abdel heeft sinds het seizoen 19-20 de B-selectie van VVOG onder zijn hoede en wist al die jaren - soms met kunst en vliegwerk - het team te behouden voor de reserve-hoofdklasse. Met verstand van voetbal, een brede ervaring als (assistent)-trainer en sterke sociale eigenschappen wist hij al snel een hechte groep te creëren die zich ondanks de soms smalle selectie telkens wist te handhaven. Op dit moment bivakkeert VVOG 2 in de middenmoot van de reserve-hoofdklasse A.

Abdel over zijn periode bij de Groenen: “Er is een tijd van komen en van gaan. Na vier seizoenen de talenten van VVOG te mogen trainen, coachen en begeleiden, komt er een einde aan dit prachtige, maar ook bewogen avontuur. Voordat het hoofdstuk gesloten zal worden, zal ik dit seizoen met deze geweldige groep jongens (spelers en staf) nog veel plezier en hopelijk succes gaan beleven. We hebben een bepaalde band met elkaar opgebouwd, die vrij uniek is, en wat mij betreft in stand blijft. Het is echter tijd om mijn passie voor, en ambities in het voetbal, elders een vervolg te geven. De komende periode zal ik mij gaan beraden over mijn vervolgstappen, maar ik zal ook daarna nog geregeld op De Strokel te vinden zijn. VVOG, bedankt voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren!

Bestuur en technische commissie danken Abdel voor zijn goede werk bij VVOG en wensen hem veel succes bij zijn vervolgstappen elders of op De Strokel.

Lees bericht

Vooraankondiging slotmiddag/avond

28-03-2023

Via deze weg willen wij alvast bekend maken dat het slotfeest dit jaar op zaterdag 20 mei 2023 zal plaatsvinden...

Lees bericht

Bericht van de voorzitter

28-03-2023

Graag wil ik u meenemen in de ontwikkelingen van onze mooie vereniging.

Lees bericht

Wouda nieuwe trainer VVOG

27-03-2023

VVOG heeft een overeenkomst gesloten met Jurjan Wouda.

Nieuwsoverzicht Archief