Dwight Lodeweges verlengt contract niet

22 Januari 2023 / Algemeen

Dwight Lodeweges (65) heeft het besluit genomen geen gebruik te maken van zijn optie om zijn contract bij VVOG met een seizoen te verlengen. De oefenmeester uit Voorthuizen nam vorig seizoen vervroegd het stokje over van Raymond Schuurman. Na een spannend slot van de competitie wist Lodeweges de Groenen na tweeluiken met Eemdijk (2-2, 3-2 winst) en sc Feyenoord (3-1 en 1-0 winst) in de Derde Divisie te houden.

Lodeweges over zijn reden om niet te verlengen: “Laat ik vooropstellen dat ik het goed naar mijn zin heb bij VVOG. Ik werk graag met de jongens en zie ook dat er stappen gemaakt worden, maar ik ben ook de jongste niet meer en wil graag wat meer tijd privé kunnen besteden. Vandaar dat ik minder verplichtingen in mijn agenda wil hebben. Maar als het even kan kom ik komende seizoenen nog regelmatig even kijken op De Strokel.”

TC-lid Thomas Vossebelt was graag doorgegaan met Lodeweges: “Zijn oefenstof en kijk op talent zijn uitzonderlijk goed en we zien ook dat de selectie wekelijks stappen maakt. Er staat nu echt een fitte en goed voetballende ploeg. Dat proces zal ook na de winterstop gewoon doorgaan. Voor komend seizoen gaan wij op zoek naar een trainer die voort kan bouwen op het fundament dat Lodeweges dit seizoen heeft neergezet. Onze ambities blijven wat dat betreft onveranderd.”

Het bestuur en de technische commissie bedanken Lodeweges voor zijn visie, inzet en passie voor VVOG en wensen hem nog veel plezier en sportief succes in de tweede seizoenshelft.

(Foto: Jaap Hop)

Lees bericht

Lodeweges per direct naar Ajax

02-02-2023

Het voetballeven kan verrassende wendingen nemen. Zaterdag zat Dwight Lodeweges nog op de bank bij VVOG - Urk, aanstaande zondag assisteert hij John Heitinga bij de wedstrijd van Ajax tegen sc Cambuur. 

Lees bericht

Meiden voetbalschool vanaf 17 februari

31-01-2023

Kom jij ook je techniek verbeteren? Vanaf vrijdag 17 februari is er elke maand een meiden voetbalschool!

Lees bericht

Toegang Jeugd GRATIS bij Derby DVS'33 - VVOG

30-01-2023

Volgende week zaterdag 4-2-2023 is het weer zover: de derby DVS'33 Ermelo - VVOG Harderwijk!

Nieuwsoverzicht Archief