Dwight Lodeweges verlengt contract niet

22 Januari 2023 / Algemeen

Dwight Lodeweges (65) heeft het besluit genomen geen gebruik te maken van zijn optie om zijn contract bij VVOG met een seizoen te verlengen. De oefenmeester uit Voorthuizen nam vorig seizoen vervroegd het stokje over van Raymond Schuurman. Na een spannend slot van de competitie wist Lodeweges de Groenen na tweeluiken met Eemdijk (2-2, 3-2 winst) en sc Feyenoord (3-1 en 1-0 winst) in de Derde Divisie te houden.

Lodeweges over zijn reden om niet te verlengen: “Laat ik vooropstellen dat ik het goed naar mijn zin heb bij VVOG. Ik werk graag met de jongens en zie ook dat er stappen gemaakt worden, maar ik ben ook de jongste niet meer en wil graag wat meer tijd privé kunnen besteden. Vandaar dat ik minder verplichtingen in mijn agenda wil hebben. Maar als het even kan kom ik komende seizoenen nog regelmatig even kijken op De Strokel.”

TC-lid Thomas Vossebelt was graag doorgegaan met Lodeweges: “Zijn oefenstof en kijk op talent zijn uitzonderlijk goed en we zien ook dat de selectie wekelijks stappen maakt. Er staat nu echt een fitte en goed voetballende ploeg. Dat proces zal ook na de winterstop gewoon doorgaan. Voor komend seizoen gaan wij op zoek naar een trainer die voort kan bouwen op het fundament dat Lodeweges dit seizoen heeft neergezet. Onze ambities blijven wat dat betreft onveranderd.”

Het bestuur en de technische commissie bedanken Lodeweges voor zijn visie, inzet en passie voor VVOG en wensen hem nog veel plezier en sportief succes in de tweede seizoenshelft.

(Foto: Jaap Hop)

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief