Met spoed scheidsrechters gezocht!

19 Januari 2023 / Algemeen

MET SPOED SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT!

Graag willen wij jullie aandacht vragen voor het grote tekort aan scheidsrechters binnen onze club. Helaas is onze groep vaste scheidsrechters niet groot genoeg om elke wedstrijd te dekken. Zonder scheidsrechters is er geen voetbal mogelijk op de voetbalvelden. De rol van de scheidsrechter in het veld is enorm belangrijk als het gaat om spelplezier, het toepassen van de regels en sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd.

Wist je dat VVOG slechts 15 vrijwillige scheidsrechters kent die op zaterdag gezamenlijk zo’n 8 wedstrijden kunnen fluiten? Van deze 8 wedstrijden is er slechts één die senioren wedstrijden kan fluiten. Op een totaal van gemiddeld 25 thuiswedstrijden is de rekensom snel gemaakt dat we dit niet dichtgepland krijgen...Dus ken je iemand die ons kan helpen om de wedstrijden te leiden, laat het horen!

Ouders, kennissen, vrienden, mannen en/of vrouwen, jeugd vanaf 16 jaar, iedereen is welkom. VVOG Harderwijk ondersteunt scheidsrechters met een korte KNVB opleiding als dat gewenst is. Voor meer informatie of vragen, mail scheidsrechters@vvog.nl of loop even binnen bij het wedstrijdsecretariaat voor een praatje aldaar.

Want…. Zonder scheidsrechters, geen voetbal...

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief