Met spoed scheidsrechters gezocht!

19 Januari 2023 / Algemeen

MET SPOED SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT!

Graag willen wij jullie aandacht vragen voor het grote tekort aan scheidsrechters binnen onze club. Helaas is onze groep vaste scheidsrechters niet groot genoeg om elke wedstrijd te dekken. Zonder scheidsrechters is er geen voetbal mogelijk op de voetbalvelden. De rol van de scheidsrechter in het veld is enorm belangrijk als het gaat om spelplezier, het toepassen van de regels en sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd.

Wist je dat VVOG slechts 15 vrijwillige scheidsrechters kent die op zaterdag gezamenlijk zo’n 8 wedstrijden kunnen fluiten? Van deze 8 wedstrijden is er slechts één die senioren wedstrijden kan fluiten. Op een totaal van gemiddeld 25 thuiswedstrijden is de rekensom snel gemaakt dat we dit niet dichtgepland krijgen...Dus ken je iemand die ons kan helpen om de wedstrijden te leiden, laat het horen!

Ouders, kennissen, vrienden, mannen en/of vrouwen, jeugd vanaf 16 jaar, iedereen is welkom. VVOG Harderwijk ondersteunt scheidsrechters met een korte KNVB opleiding als dat gewenst is. Voor meer informatie of vragen, mail scheidsrechters@vvog.nl of loop even binnen bij het wedstrijdsecretariaat voor een praatje aldaar.

Want…. Zonder scheidsrechters, geen voetbal...

Lees bericht

Lodeweges per direct naar Ajax

02-02-2023

Het voetballeven kan verrassende wendingen nemen. Zaterdag zat Dwight Lodeweges nog op de bank bij VVOG - Urk, aanstaande zondag assisteert hij John Heitinga bij de wedstrijd van Ajax tegen sc Cambuur. 

Lees bericht

Meiden voetbalschool vanaf 17 februari

31-01-2023

Kom jij ook je techniek verbeteren? Vanaf vrijdag 17 februari is er elke maand een meiden voetbalschool!

Lees bericht

Toegang Jeugd GRATIS bij Derby DVS'33 - VVOG

30-01-2023

Volgende week zaterdag 4-2-2023 is het weer zover: de derby DVS'33 Ermelo - VVOG Harderwijk!

Nieuwsoverzicht Archief