Vergeet je niet aanstaande vrijdagavond naar de Grote VVOG Veiling te komen? Meld je dus snel aan!

31 Oktober 2022 / Nieuwbouw

Het aftellen naar de Grote VVOG Veiling is nu echt begonnen.

Afgelopen weekend heeft iedereen nog lekker kunnen genieten van het heerlijke weer. De klok is teruggedraaid en het is weer snel donker buiten en verder is het nu gedaan met het mooie weer. Richting eind van de week wordt er regen voorspelt. Kortom we zullen weer meer binnen zitten met z'n allen. En laat VVOG nu net aanstaande vrijdagavond in ons clubgebouw een mooie avond organiseren! Geen straf om bij te zijn dus.

Kom met je vrienden, familie, kennissen of teamgenoten naar de Grote VVOG Veiling en geniet met z'n allen van een leuke, gezellige avond. Het is zeker de moeite waard, want er worden die avond maar liefst rond de 250 items geveild. Wat te denken van:

  • Een VIP voetbalreis naar Atletico Madrid of een VIP bezoek aan een premier league thuiswedstrijd van Arsenal. Of bezoek een Ligue1 thuiswedstrijd van Paris Saint Germain of Bundesliga thuiswedstrijd van Borussia Dortmund. 
  • Een prachtige Cortina fiets t.w.v. EUR 700,00.
  • Een C.V. ketel (inclusief montage) t.w.v. EUR 2.000,00
  • Een jaar lang rijden in een fiat 500 incl. verzekering en wegenbelasting en brandstof t.w.v. EUR 500,00. Totale waarde is EUR 3.500,00.
  • Een sloeptocht door Amsterdam + diner bij Loetje aan 't IJ (voor 8 personen).
  • Een borrelarrangement voor 2uur t.w.v. EUR 760,00 (voor 20 personen).
  • Diverse (gesigneerde) voetbalshirts.
  • Diverse diner- en acitiviteiten bonnen en tegoedbonnen die besteed kunnen worden bij lokale winkels in en rond Harderwijk.

Kijk zeker nog eens in de veilinggids die je via de homepage van de website kunt benaderen. Er zal vast een interessant of leuk item op staan waar je op kunt gaan bieden. Met de veilingsopbrengst kan VVOG weer verder gaan met het verfraaien van de accommodatie en vergeet ook niet dat een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat. Namelijk naar Support Casper!

En dan hebben we die avond ook nog eens een gastspreker van naam, want wie kent Sierd de Vos nu niet. Zijn commentaar bij voetbal wedstrijden is legendarisch (denk aan de tip voor een goed restaurent tijdens de een blessure behandeling). Sierd zal de aanwezigen ongetwijfeld vermaken met mooie verhalen en anekdotes.

Kortom alle ingredienten zijn aanwezig om er met elkaar, onder het genot van een hapje en drankje, een top avond van te maken.Meld je dus nog snel aan via de homepage van website (via de knop 'Meld je nu aan').

Alvast een huishoudelijke mededeling voor vrijdagavond. Vriendelijk verzoek om uiterlijk om 19.15uur in het clubgebouw aanwezig te zien. Het programma start nameijk om 19.30uur en dan is het fijn als iedereen met een drankje op zijn plaats zit. Drankjes zijn met muntjes verkrijgbaar. Munten koop je in de hal en bij Jan in de kantine.

Wij hebben er in ieder geval zin en zien jullie graag aanstaande vrijdag.

Het Veilingteam

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief