Clubvoetbaldagen in herfstvakantie bij VVOG

16 September 2022 / Jeugdcommissie / Algemeen

Geniet van 3 dagen vol voetbal in Harderwijk
Bij VVOG Harderwijk worden jouw voetbaldagen in de herfstvakantie waanzinnig leuk. Samen met Clubvoetbaldagen laten we jou 3 dagen genieten van uitdagende trainingsvormen, de individuele 7-kamp en het altijd spannende toernooi. Zo heb je een super invulling van de schoolvakantie.

Alle (voetbal)vrienden zijn welkom bij dit voetbalkamp
Iedereen (lid of geen lid van VVOG) van 6 t/m 13 jaar kan aan dit bijzondere 3-daagse voetbalkamp meedoen. Je kunt dus al je vrienden uit de buurt of van school meenemen. Elke avond slaap je gewoon weer thuis.

"Onze twee jongens vonden de 3 voetbaldagen in de herfstvakantie echt geweldig! Super goed georganiseerd en ze hebben hele leuke dagen gehad! Top!"

Voetbalfeest in Franse sferen
Hoe zijn de Franse topspelers zo goed geworden? Wat is hun geheim? Dat gaan we deze 3-daagse ontdekken. Hiervoor gebruiken we de nieuwste oefeningen om jou als voetballer te prikkelen. Maar ook de spelvormen zijn ontzettend belangrijk, want hier draait het om samenwerken. Zo ga je drie dagen met je voetbalvrienden aan de slag binnen en buiten de lijnen en groei je echt naar elkaar toe.

Genieten is het toverwoord
Bij Clubvoetbaldagen is plezier het allerbelangrijkste! Naast de training (4 uur per dag) maken we er een echt voetbalfeest van. Lekker met z'n allen lunchen en daarna toffe animatie. Er zijn zoveel prijzen te winnen, op en naast het veld, je pakt er vast wel eentje mee!

DATUM: 24 T/M 26 OKTOBER 2022

LEEFTIJD: 6-13 JAAR                                                     PRIJS: € 120,00 ALL-IN

Schrijf je in via deze link: Clubvoetbaldagen VVOG Harderwijk
Inbegrepen: voetbaltenue (shirt/broek/sok)
- Compleet voetbaltenue (shirt/broek/sok)
- 3 dagen 2x2 uur training per dag
- Elke dag (gezonde) lunch
- Vaantje / Certificaat
- Dagelijks wisselende animatie
- Gave voetbalprijzen
- Welkom van 09.00 tot 16.30.30 uur

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief