Zet in je agenda - vrijdag 4 november de Grote VVOG Veiling 2022!

7 September 2022 / Nieuwbouw

Vrijdag 4 november - de Grote VVOG Veiling 2022

 

Dit seizoen houden we eindelijk weer een Grote VVOG Veiling. Op vrijdag 4 november gaan we een grote actie houden voor de verdere verbouwing van ons sportpark, die we in 2018 zijn gestart. Door de corona pandemie hebben we de vorige twee edities, 2020 en 2021 niet kunnen houden. Ondertussen hebben we wel laten zien waar we het allemaal voor doen. Met o.a. de opbrengst van de veiling en de bijbehorende loterijen hebben we nieuwe kleedkamers kunnen bouwen en is ons clubhuis volledig vernieuwd. En niet te vergeten, het terras is ook uitgebreid.

 

We zijn nog steeds bezig met de realisatie van het bouwproject dat we destijds “Op naar de Top” hebben genoemd en zijn al aardig op weg. Maar we zijn er nog niet. Zoals bekend is onze tribune hard aan vervanging toe en willen de entree en aanblik van ons sportpark verbeteren. Ook daar zijn de eerste stappen al gezet. De entree van de fietsenstalling is verplaatst (aan de kant van het fietspad) en er is een speciale parkeerruimte gekomen voor de scooters/bromfietsen. Al deze aanpassingen kosten de vereniging geld, veel geld.

 

Wat zijn precies nog de wensen dan? Om te beginnen een broodnodige instructieruimte, uitbreiding van de bestuurskamer en een representatieve ontvangst ruimte voor onze businessclub. Hiervoor ligt een plan om de bestaande ruimte uit te bouwen en van een nieuw interieur te voorzien. Deze bouwplannen zijn niet uit luxe ontstaan, maar zijn noodzakelijk. Met succesvolle acties, inzet van onze leden, steun van sponsors hopen we deze plannen voor het 100 jarig bestaan van onze vereniging in 2027 te verwezenlijken. Daarom rekenen we de komende maanden weer op veel medewerking van onze leden, de trouwe supporters en giften van sponsoren, zodat we op 4 november weer zo’n 250 items kunnen veilen. VVOG Harderwijk is ook een maatschappelijk betrokken vereniging. Daarom doneren wij ook iedere keer een deel van de opbrengst aan het goede doel. We hebben er weer voor gekozen Support Casper te steunen. Deze stichting doet onderzoek naar het genezen van alvleesklier kanker en geld voor onderzoek is erg belangrijk. Ook binnen onze vereniging hebben we te maken gehad met deze nare ziekte.

De organisatie van de veiling is al in volle gang. Het team is bezig om mooie items binnen te halen, die op 4 november geveild kunnen worden. Jij kunt daar (eenvoudig) bij helpen. Wil je als ondernemer een item beschikbaar stellen of werk je bij een bedrijf dan kun misschien een leuk item regelen wat wij kunnen gaan veilen. Met de items die worden aangeboden hopen we een mooie opbrengst van de veiling te realiseren en daarmee de vereniging te helpen. Heb je vragen of weet je een leuk item neem dan contact op met het veilingteam via veiling@vvog.nl of spreek één van de leden van het veiling team aan (namen staan onder dit bericht).

 

Wij kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Ben je goed in communicatie/ marketing, PR en/of het schrijven van artikelen, dan komen we graag met je in contact. Het team zoekt nog een communicatie topper.

 

Het Veilingteam bestaat uit de volgende mensen: Ben Jansen, Wim ten Hove, Jeannette Beelen, Rien van de Bovenkamp, Jacolien Roelofsen, Alwin Teune, Marco Meijer, Daniel Brinkman, Hubert Habers en Antonio Vivas.

 

 

 

 

Lees bericht

Inschrijving KNVB nieuw seizoen

18-05-2024

Voor 18 juni 2024 moeten alle teams ingeschreven zijn bij de KNVB.

Lees bericht

Selectietrainers seizoen 2024-2025 bekend

18-05-2024

Met trots presenteren we de selectietrainers voor het seizoen 2024-2025, een mix van nieuwe en bekende gezichten.

Lees bericht

VERSTERKING GEZOCHT BIJ DE JEUGDCOMMISSIE!

18-05-2024

De jeugdcommissie is op zoek naar versterking.

Nieuwsoverzicht Archief