New York Pizza – Speler van het jaar Bokaal

19 Augustus 2022 / Nieuws van het eerste

Vanaf dit seizoen zal er uit de selectiespelers van VVOG Harderwijk een Speler van het jaar worden gekozen; de ‘New York Pizza-speler van het jaar’.

Elke competitiewedstrijd zal er door een panel van drie personen respectievelijk 3, 2 en 1 punt(en) verdeeld worden onder de selectiespelers van VVOG. Elke week is er dus een Speler van de week en uiteindelijk is er aan het eind van het seizoen een Speler van het jaar. Het panel bestaat uit een afvaardiging vanuit het Bestuur, de ZAVO en de Technische Commissie. Elke Speler van de week ontvangt van New York Pizza Harderwijk bonnen voor twee gratis pizza’s.

De Speler van het jaar wint de New York Pizza-speler van het jaar Bokaal en een mooie prijs! Ook de spelers die op de 2e en 3e plaats zijn geëindigd krijgen een prijs. Elke week worden de gegeven punten gecommuniceerd op de website bij het wedstrijdverslag en op de socials. Het klassement is te volgen op de teampagina van VVOG 1. New York Pizza Harderwijk is ook één van de nieuwe shirtsponsors van het eerste elftal. Hierover binnenkort meer.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief