Zaterdag 24 september 2022 is de dag!

12 Juni 2022 / Algemeen

Zaterdag 24 september 2022 is de dag! Omcirkel ‘m met pen, maak een notitie in je smartphone en zet het op je to-do lijst. De organisatie voor het mooiste evenement van Harderwijk is weer gestart.

Geïnspireerd op KWF Samenloop (vooral bekend onder de naam ‘SamenLoop voor Hoop’) is het idee voor De Lichtjesloop ontstaan.

KWF Samenloop was een 24-uurs wandelevenement voor KWF dat werd gehouden tussen 2006 en 2019. In 2021 werd, als gevolg van de coronacrisis, besloten om definitief te stoppen met de evenementen.

Maar het wandelen, de kaarsenceremonie, de saamhorigheid… deze ervaringen hebben zoveel indruk achter gelaten bij veel mensen, dat het idee is ontstaan om toch weer iets te gaan organiseren. Het zal natuurlijk in aangepaste vorm zijn, kleinschaliger, maar we gaan weer lopen!

Kunnen we op jou rekenen? Organiseer mee, loop mee en leef mee. Tijdens De Lichtjesloop vieren we het leven met onze eregasten. Kom helpen in de organisatie, steun (ex)-kankerpatiënten en zamel met ons geld in voor Stichting de Maretak ten behoeve van iedereen in en om Harderwijk die kanker heeft of heeft gehad en hun naasten.

Wil jij helpen De Lichtjesloop te organiseren in Harderwijk? Dan is Commissielid Teamwerving, KinderLoop, Logistiek of een ondersteunende rol misschien iets voor jou! Gelukkig hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. We geven je een hoop nuttige handvaten. Geïnteresseerd? Stuur dan een bericht naar harderwijk@delichtjesloop.nl.

Het laatste nieuws  over de lichtjesloop kun je vinden via deze link: https://delichtjesloop.nl

 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief