VVOG 5 doet goede zaken tijdens transferwindow

4 Februari 2022 / Redactie / Algemeen

Ook voor het 5e werd er afgelopen winter tijdens de transferwindow goede zaken gedaan. De TC moest hiervoor vele gesprekken voeren en zelfs een reisje naar het buitenland werd ondernomen om 3 strijders van de Strokel binnen te halen. De oplettende en trouwe supporter ziet natuurlijk al gelijk om wie het gaat. Toch stelt de TC deze drie aanwinsten nog kort even voor uw voor:

  1. We kennen Peter Blom natuurlijk allemaal als het broertje van....Martijn en Wilco. Peter Blom, gewezen speler bij VVOG, AJAX en PEC Zwolle. Maar lieftst 1 keer op de bank gezeten bij ons Zwolsche buren en vaak heen en weer gereden naar Amsterdam. Dus een rugzak vol ervaring neemt deze jongen mee naar het 5e. Daar kan zijn broertje nog een voorbeeld aan nemen. Peter speelt ook af en toe tussen de lijnen en bezet dan vaak de voorste linie waar hij met zijn balgevoel en gevoel voor humor menig tegenstander het nakijken laat. Peter maakte ooit zijn debuut bij VVOG 1 onder trainer Rob Mc Donald en speelde sinds 2003/2004 8 seizoenen voor VVOG 1. Hierin maakte hij 24 doelpunten in 183 wedstrijden. BIj het vijfde begint hij gewoon weer op NUL.
  2. Anne van de Os (Osje), Anne van de Os is ook zo'n VVOG dier. Al verloochende hij door een aantal jaren bij Hierden te voetballen. Maar uiteindelijk is ook hij gezwicht voor de beloofde consumptiebonnen. Hierdoor maakt Osje, na al 4 seizoenen onder o.a. Jan Schulting (je weet wel, van Sanne) in VVOG 1 gespeeld te hebben (46 wedstrijden, geen enkel doelpunt), vanaf de rest van het seizoen weer deel uit van de VVOG 5 familie. Uiteraard is Anne op meerdere fronten inzetbaar. Zo is hij ook een uitstekend leider van VVOG JO11 en schuwt hij het niet om ongevraagd wedstrijdjes bij de jeugd te fluiten. Ook hiervoor geldt weer: Hulde voor de TC en Anne welkom bij het 5e! En tja, ook jij begint gewoon weer op 0, als je dat al niet stond!
  3. Dada Bugera! Jawel het heeft wat moeite gekost, want er moest voor deze overstap zelfs een buitenlandse overschrijving plaatsvinden. Maar na een paar goede inhoudelijke gesprekken met onze TC heeft Dada toch voor het 5e gekozen. Sleutelwoorden waren hierbij kwaliteit, plezier maken, de derde helft en een loonsverhoging (Olaf bedankt!).
    Dada kennen we natuurlijk al langer van dat leuke liedje van The Police, maar ook voetballend heeft hij iets aan de geschiedenis van de UEFA bijgedragen. Het is zoals je dat noemt een echte voetbalnomade, met clubs als FC Emmen, DOS Kampen, DETO, FC Schültenbrau en Aarhus en natuurlijk ook VVOG. Dada speelde vanaf het seizoen 2010/2011 71 wedstrijden in 3 seizoen VVOG 1. Debuteerde onder  Wim Kroes en verliet ons vlaggenschip vanwege een blessure ten tijde van de 2e periode van Dwight Lodeweges. Aangezien Lodeweges ook komend seizoen de scepter bij VVOG 1 zwaait is er met Dada een vaste afkoopsom bedongen, want je weet maar nooit. Dada scoorde in die 3 seizoenen maar liefst 23 x en begint bij het 5e weer op nul, al zat hij afgelopen zaterdag al dichtbij zijn 1e competitiedoelpunt. 

Al met al is de TC erg verheugd met deze 3 aanwinsten en wensen hun veel plezier bij dit mooie elftal. Zeker ook mooi om te zien dat oud -spelers dan toch weer hun plekje naar de Strokel weten te kunnen vinden. 

Mocht u deze (oud)-helden en de 3 aanwinsten willen komen bewonderen, het 5e speelt aankomende zaterdag om 12.30 uur thuis in het altijd beladen streekduel tegen de Parkwegbewoners. Lekker op tijd, zodat er genoeg tijd is voor een lange 3e helft.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief