Vernieuwde kantine VVOG 

6 Oktober 2021 / Nieuwbouw

 

Mede door het starten van de aktie "Sponsor de inrichting van de nieuwe kantine" hebben we de vernieuwde kantine vorige week van een nieuw interieur kunnen voorzien. Het hart van de vereniging voldoet nu aan alle wensen.
We zijn enorm trots op het eindresultaat! Het initiatief om sponsoren te vinden voor de luxe tafels is goed ontvangen en de aktie is met dank aan sponsoren en leden een succes geworden. Er zijn veel tafels gesponsord; mocht u interesse hebben, mail dan naar sponsorcommissie@vvog.nl
 
De tafels zijn door meubelmaker Rik Drost, Maakwerq Interieurs in Harderwijk, gemaakt en gaan jaren mee. De luxe tafels hebben een stalen onderstel en een massief eikenblad. Er is met onze vrijwilligers hard gewerkt om de inrichting klaar te krijgen. Uiteraard nodigen wij je uit om het eindresultaat aanstaande zaterdag of een ander moment zelf te bekijken.

Naast de gezelligheid van de kantine op de zaterdagen, biedt deze ook mogelijkheden voor presentaties, (zakelijke) bijeenkomsten, teambuilding en bijvoorbeeld opleidingen. Infomeer naar de mogelijkheden om als ondernemer gebruik te maken van onze faciliteiten.

Kantine in nieuw jasje

Lees bericht

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16-05-2022

Benieuwd waar dit over gaat, lees dan snel verder.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Lees bericht

Speelsters voor de toekomst

13-05-2022

VVOG voetbalmeiden in het zonnetje.

Nieuwsoverzicht Archief