Vernieuwde kantine VVOG 

6 Oktober 2021 / Nieuwbouw

 

Mede door het starten van de aktie "Sponsor de inrichting van de nieuwe kantine" hebben we de vernieuwde kantine vorige week van een nieuw interieur kunnen voorzien. Het hart van de vereniging voldoet nu aan alle wensen.
We zijn enorm trots op het eindresultaat! Het initiatief om sponsoren te vinden voor de luxe tafels is goed ontvangen en de aktie is met dank aan sponsoren en leden een succes geworden. Er zijn veel tafels gesponsord; mocht u interesse hebben, mail dan naar sponsorcommissie@vvog.nl
 
De tafels zijn door meubelmaker Rik Drost, Maakwerq Interieurs in Harderwijk, gemaakt en gaan jaren mee. De luxe tafels hebben een stalen onderstel en een massief eikenblad. Er is met onze vrijwilligers hard gewerkt om de inrichting klaar te krijgen. Uiteraard nodigen wij je uit om het eindresultaat aanstaande zaterdag of een ander moment zelf te bekijken.

Naast de gezelligheid van de kantine op de zaterdagen, biedt deze ook mogelijkheden voor presentaties, (zakelijke) bijeenkomsten, teambuilding en bijvoorbeeld opleidingen. Infomeer naar de mogelijkheden om als ondernemer gebruik te maken van onze faciliteiten.

Kantine in nieuw jasje

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief