In memoriam Gerrit Zwart

23 September 2021 / Algemeen

In memoriam Gerrit Zwart 

 

* 25 september 1937             † 21 september 2021

 

Vandaag bereikte ons het bericht dat Gerrit Zwart, lid van verdienste van onze vereniging VVOG, op dinsdag 21 september op 83 jarige leeftijd is overleden. 

Met Gerrit ontvalt VVOG één van de grondleggers van het succesvolle VVOG damesvoetbal in de jaren ’90 van de vorige eeuw. Gerrit kwam in aanraking met VVOG door zijn voetballende kinderen Michel en Monique. Al snel fungeerde hij als vrijwilliger in de technische commissie en leverde hij bijdragen in het damesvoetbal-bestuur. De laatste jaren was Gerrit een trouwe bezoeker tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal. Ook zagen wij hem regelmatig aan de lijn om te genieten van zijn voetballende kleinkinderen. 

Gerrit zal gemist worden op en naast de velden. 

Het bestuur wenst zijn vrouw Gerie Elgersma, kinderen en kleinkinderen veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke periode. 

 

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief