Actie nieuw interieur voor de verbouwde kantine

20 Juli 2021 / Nieuwbouw

Het einde van de verbouwing van de kantine is in zicht. Hoe mooi zou het zijn als we dadelijk ook een compleet nieuwe inrichting hebben? Met wat steun hebben we de eerste stappen al gezet. Om het geheel echt helemaal naar wens in te richten, hebben we een actie op poten gezet. Wat houdt de actie precies in?

Bij aanvang van de verbouwing heeft de bouwcommissie zich als doel gesteld een clubhuis te bouwen waar iedereen zich thuis moet voelen. Het is immers het hart van de vereniging voor jong en oud wat best onderscheidend mag zijn. Samen met een architect (Marijn Foppen, jongen van de club en tevens werkzaam bij XS architecten in Amersfoort) hebben we een plan, wat al even bij ons bestond, nader uitgewerkt. Niet alleen een andere indeling en nieuwe bar maar ook is er gekeken naar natuurlijke materialen, duurzaamheid en een passende inrichting. Wij blijven een sportkantine maar willen met de tijd meegaan en een huiselijke sfeer creëren. Het clubhuis is het hart van de vereniging, een plek waar je voor en na de wedstrijd of training gezellig bij elkaar kunt komen. In de huidige tijd wordt plaats- en tijdonafhankelijk werken steeds meer normaal. Daar hebben we met de inrichting en infra ook rekening mee gehouden. Onze nieuwe kantine wordt een plek waar ouders, gedurende de training van hun kind, kunnen werken of gezellig aan de leestafel een heerlijk bakje koffie kunnen drinken. Ons clubhuis is straks ook klaar voor (grotere) bijeenkomsten of presentaties.  

Om de beoogde sfeer te krijgen wordt er gekozen voor een inrichting van kwalitatief goed materiaal. Met de actie hopen we alle tafels die we willen plaatsen gesponsord te krijgen. Dit wil zeggen dat je met je team, familie of bedrijf één of meerdere tafels sponsort. Op de tafel komt dan je (firma)naam te staan. Je biedt deze tafel de vereniging aan en ontvangt daar ook iets leuks voor terug. Hierover lees je meer op de flyer. De tafels worden stuk voor stuk door een meubelmaker (firma Maakwerq) uit Harderwijk gemaakt. Het onderstel is van staal welke is afgewerkt met poedercoat. Het blad is 4 cm dik en van massief eiken. De bouwcommissie heeft gekozen voor een diversiteit aan afmetingen. We stappen daarmee af van het standaard kantinebeeld. Voor de krukken en stoelen zal hetzelfde gelden. Deze zullen eveneens van verschillende modellen, kleur en materiaal zijn (ook daarvoor zoeken wij nog sponsoren). De actie die de commissie heeft opgezet heeft in eerste instantie betrekking op de tafels. Gerrit de Bruin van Het Talent Reclame, Advies & Begeleiding heeft (weer) kosteloos een flyer ontworpen. Bekijk deze op onze website.

Vorige week heeft de aftrap voor de actie plaatsgevonden. We zijn de eerste week gelijk verrast door het enthousiasme voor deze actie. Het Bierteam meldde zich als eerste. De mannen gaan voor een grote stamtafel voor 10 personen. Vervolgens was het onze hoofdsponsor EFMI van Laurens Sloot die de tweede van drie grote stamtafels sponsort. Ook een mooi gebaar van “De Vriendenstichting VVOG” die de andere grote stamtafel voor hun rekening gaat nemen. Daniel Brinkman van AFDA Administratie en de firma E&E Accommodations b.v. Zeewolde lieten voor het weekend weten ook voor mooie tafels te gaan. Top!!  En ook deze week is gelijk goed begonnen. Onze supportersvereniging ZAVO laat bij monde van de voorzitter Sjaak Bouwman weten dat zowel de ZAVO als het bestuur van de ZAVO voor een paar tafels gaan. Dit zijn prachtige gebaren die ons vertrouwen moeten geven in een succesvolle actie. We rekenen op nog meer teams, commissies, supporters en sponsoren.

De eerste bestelling voor de tafels is dus al gedaan. Aangezien het allemaal handwerk is en de levering uiteraard niet gelijk volgende week zal zijn, hopen we spoedig meer tafels te kunnen bestellen. Wil je meer weten of een tafel sponsoren neem dan contact op met Fred Moll, Reijer Roelofsen, Henk Hakvoort, Rien v.d. Bovenkamp of Antonio Vivas. Mailen kan naar sponsorcomissie@vvog.nl

De bouwcommissie

 

 

 

Volg de Nieuwbouw

Lees bericht

JO14-1 in het nieuw gestoken

23-10-2021

Per vandaag is VVOG JO14-1 in het nieuw gestoken. Mooie trainingspakken zijn gekocht door middel van een sponsorbijdrage van ’t Regelhuys (Nina Kniknie) en Roelof Vlieg.

Lees bericht

Vooraankondiging ALV

23-10-2021

Op dinsdag 16 november 2021 verwachten wij de Algemene Ledenvergadering in ons clubhuis te houden.

Lees bericht

Nieuw sponsorcontract met Remondis

23-10-2021

Wij zijn dan ook verheugd dat we een sponsorcontract getekend hebben met VVOG en het afval mogen gaan inzamelen bij de club.

Nieuwsoverzicht Archief