Careander opnieuw sponsor voor het G-voetbal

18 Juni 2021 / Sponsors

Careander is opnieuw voor de komende drie jaar de sponsor van het G-voetbal binnen VVOG.  Hierdoor weten de G-voetballers binnen VVOG zich weer verzekerd van de zo benodigde steun voor de komende drie jaar.

Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpen zij mensen het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen zij het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities.

En dat geldt natuurlijk ook voor hun sportieve talenten en ambities die zij binnen VVOG kunnen laten zien. Voor nieuwe spelers is nog zeker ruimte. Aanmelden kan bij de heer Dick Hermsen, mailadres dickhermsen@zorgdat.nl,  of via de site van VVOG, Clubinformatie/ aanmelden.

Eén van de activiteiten is de winkel Piekado in de Donkerstraat 32 in Harderwijk. Hier worden in het atelier artikelen gemaakt die in de winkel verkocht worden.

Dus als u een leuk cadeautje zoekt…kom naar Piekado!

VVOG is ontzettend blij met Careander als bronssponsor voor het G-voetbal.

Fijn dat er weer getraind wordt en dat coronabeperkingen in het nieuwe seizoen ook weer wedstrijden in competitieverband mogelijk maken.

Wij wensen de spelers en begeleiders van het G-voetbal veel succes toe.

Piekado

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief