Nieuwe tassen voor JO17-4 dankzij Scooter Point Deinum

27 April 2021 / Redactie / Sponsors

JO17-4 is een team waarvan het grootste gedeelte van de spelersgroep al jaren samen speelt en waarbij alle spelers de intentie hebben om ook volgend seizoen als team bij elkaar te blijven. Scooter Point Deinum heeft dit team voorzien van nieuwe tassen.

Scooter Point Deinum is de onderneming van Damian Deinum. Damian is vorig jaar gestopt met voetballen bij VVOG om zich volledig te kunnen richten op zijn eigen bedrijf en heeft inmiddels een ruime ervaring in scooter reparatie en tuning.

Naast onderhoud en reparatie kun je bij Scooter Point Deinum ook terecht voor schadetaxatie, schadereparatie en revisie van cilinders, krukassen of hele motorblokken.

Dus wil je een scooter laten repareren of zoek je passende accessoires? Bij Scooter Point Deinum in Harderwijk ben je altijd aan het juiste adres. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan op de website.

> Naar de website van Scooter Point Deinum

Lees bericht

Doe mee met de Move for Casper!

14-05-2021

Tijdens de succesvolle veiling van 2019 en de nog in te halen veiling van 2020 heeft VVOG zich als maatschappelijk partner verbonden aan Support Casper.

Lees bericht

Schitterende actie van Carwash Ermelo

14-05-2021

Laat je auto wassen, steun daarmee jouw club en ontvang een leuke attentie!

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

11-05-2021

De laatste weken van een bewogen seizoen zijn aangebroken en achter de schermen wordt er volop aan de nieuwe teamindeling gewerkt.

Nieuwsoverzicht Archief