Nieuwe tassen voor JO17-4 dankzij Scooter Point Deinum

27 April 2021 / Redactie / Sponsors

JO17-4 is een team waarvan het grootste gedeelte van de spelersgroep al jaren samen speelt en waarbij alle spelers de intentie hebben om ook volgend seizoen als team bij elkaar te blijven. Scooter Point Deinum heeft dit team voorzien van nieuwe tassen.

Scooter Point Deinum is de onderneming van Damian Deinum. Damian is vorig jaar gestopt met voetballen bij VVOG om zich volledig te kunnen richten op zijn eigen bedrijf en heeft inmiddels een ruime ervaring in scooter reparatie en tuning.

Naast onderhoud en reparatie kun je bij Scooter Point Deinum ook terecht voor schadetaxatie, schadereparatie en revisie van cilinders, krukassen of hele motorblokken.

Dus wil je een scooter laten repareren of zoek je passende accessoires? Bij Scooter Point Deinum in Harderwijk ben je altijd aan het juiste adres. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan op de website.

> Naar de website van Scooter Point Deinum

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief