Voel je een echte prof van PEC Zwolle!

3 April 2021 / Jeugdcommissie / Algemeen

Het is de droom van bijna elk kind; profvoetballer worden. 
Samen met Craft Sportswear bieden we als PEC Zwolle jeugdspelers van onze convenantverenigingen, zoals VVOG, de kans om zich een dag een échte profvoetballer van PEC Zwolle te voelen.

De mooiste dag uit je leven
In de ochtend word je opgehaald en naar het stadion gebracht. Daar staat technisch manager Mike Willems klaar om jou als 'nieuwste aanwinst' te ontvangen.

Samen lopen jullie door de catacomben naar de kleedkamer waar jouw officiële PEC Zwolle-kleding al klaarligt voor de perspresentatie en de fotoshoot op het veld. Elke stap wordt vastgelegd door onze content creators en is te zien via de social kanalen van PEC Zwolle.

Na de presentatie en alle fotomomenten gaan jij en jouw familie naar één van de skyboxen van de club. Daar geniet je van een heerlijke lunch met uitzicht op het veld. Vervolgens brengen we jou weer thuis en beleef jij op de socials van PEC Zwolle jouw hele dag nog een keer.

Klik hier om je op te geven.

De convenantvereniging met de meeste deelnemers* wint gegarandeerd een - door de selectie gesigneerd - en ingelijst thuisshirt.

*Deelnemers kunnen bij het invullen van het formulier de vereniging selecteren waar zij lid van zijn.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief