Sponsoren verrast met paasattentie!

3 April 2021 / Sponsors

Wij zijn als voetbalvereniging VVOG ontzettend blij dat we ook in deze lastige en rare tijd een groot aantal sponsoren hebben die ons een warm hart toedragen. Deze sponsoren helpen ons echt door deze moeilijke periode heen. Wij hebben deze bedrijven zeker in deze corona crisis meer dan nodig om onze vereniging te kunnen blijven faciliteren en te ondersteunen. We zijn onze sponsoren hier zeer erkentelijk voor. Met een leuke attentie voor de paasdagen willen we iets terug te doen. VVOG wil hiermee laten zien dat we er trots op zijn dat deze mooie bedrijven ons sponsoren! Mede dankzij twee sponsoren; Bakkerij Schreuder uit Uddel (met een filiaal in Stadsweiden) en FF-Packaging, hebben de leden van de sponsorcommissie onze sponsoren van een heerlijke paasstol voorzien. We blijven hopen elkaar toch nog ergens dit seizoen te kunnen treffen langs de lijn!

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief