Fitention Fysiotherapie

28 Maart 2021 / Algemeen

Als medische partner van VVOG, stellen wij ons aan graag aan jullie voor!

Fitention is sinds 2014 dé fysiotherapiepraktijk en sportschool in Harderwijk. De naam Fitention is een combinatie van de Engelse woorden fit en intention. Onze programma’s zijn er namelijk op gericht het lichaam fit te maken én te houden. Door te werken aan een betere conditie en een sterker lichaam voorkom je fysieke klachten en zit je lekkerder in je vel.

Onze sportschool is volledig gericht op personal training en vrij fitness. Bij onze fysiotherapiepraktijk helpt een van onze gediplomeerde fysio- of manueeltherapeuten je met lichamelijke klachten en blessures.

Gratis inloopspreekuur

Wij houden elke dinsdag en donderdag van 18.30 – 19.30 uur een gratis inloopspreekuur voor alle leden van VVOG. Heb je vragen of wil je graag advies m.b.t. een (dreigende) blessure of andere lichamelijke klachten, kom dan bij ons langs. Wij zijn te vinden in de behandelruimte naast het hoofdveld. De ingang bevindt zich voorbij de kleedkamers van de selectie om de hoek aan de achterzijde tegen Athlos aan.

Zeker weten dat we voldoende tijd voor je hebben? Laat je komst vooraf weten. 
We zijn bereikbaar via whatsapp, telefoon en mail te vinden op onderstaande pagina waar je ook een afspraak kunt maken.

Klik hier voor meer informatie op de Fitention Fysiotherapie pagina op deze website.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief