VVOG feliciteert Dwight Lodeweges met zijn benoeming als interim bondscoach van het Nederlands Elftal.

20 Augustus 2020 / Algemeen

Gisteren is door de KNVB bekend gemaakt dat onze oud-hoofdtrainer Dwight Lodeweges is benoemd tot interim-bondscoach. Dwight begon zijn trainersloopbaan als hoofdtrainer van het 1e seniorenteam bij VVOG in het seizoen '95/'96 en was toen 3 jaar trainer. In die jaren behaalde hij met VVOG de nodige successen, waaronder het algeheel zaterdag amateurkampioenschap in het seizoen '96/'97. In de jaren ervoor was Dwight jeugdtrainer en later assistent trainer van het vlaggenschip van Go Ahead Eagels.

In het seizoen '12/'13 kwam Dwight weer terug naar de Strokel, om naast het 1e elftal ook de jeugdopleiding van een impuls te voorzien.

Vorig jaar kwam Dwight nog volop in het nieuws toen hij de bondscoach tijdens de wedstrijd een briefje met een opstellingswijziging in zijn hand drukte. Dat bleek even later een gouden greep. Wij bezochten Dwight vorig jaar nog exclusief voor de veiling bij hem thuis. We hopen natuulijk dat hij nu nog tijd heeft om regelmatig de wedstrijden van ons 1e elftal te bezoeken.

Kortom: wens je als trainer een goed CV, word trainer bij VVOG!

 

 

 

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief