Een extra week voor de verkoop van de loten

25 Februari 2020 / Nieuwbouw

Op verzoek van enkele jeugdleiders hebben we besloten de verkoop met een week te verlengen. De teams die alles al hebben verkocht kunnen zaterdag wel het geld en de strookjes inleveren. 

De laatste loo(d)tjes

We hoeven het doel van een goede opbrengst van de loterijen niet meer toe te lichten. Wel bespeuren we dat er nog teams zijn die ons iets meer tijd hebben gevraagd om de laatste loten te verkopen. Bovendien zijn er nog een aantal seniorenteams die hun boekje niet hebben afgehaald.

De eindsprint en oproep

Deze en volgende week kunnen er nog loten worden gekocht en verkocht. We verwachten dat ieder lid minimaal één boekje afneemt. Er zijn al spelers die meerdere boekjes hebben opgehaald en daarmee kans maken op een mooie beloning. We hebben aanmoedigingsprijzen voor de beste verkopers. Het Veilingteam heeft een extra beloning beschikbaar gesteld voor de eerste twee teams die voor alle teamleden een extra lotenboekje komen afhalen en deze loten verkopen. Stuur snel een mail naar coördinator loterijen, Ben Jansen loterij@vvog.nl

Inleveren strookjes van verkochte boekjes

Aanstaande zaterdag 29 februari kunnen de eerste teams, waarvan alle boekjes al zijn verkocht, het geld en de strookjes ineveren. We nemen alleen complete teams in.

Zaterdag 7 maart volgt de rest van alle teams.

Hoe leveren we de strookjes van de verkochte boekjes in

De jeugdleiders, aanvoerders van de seniorenteams en coördinatoren van de afdelingen informeren zelf hun teamleden en spreken af wanneer ze alles bij hen inleveren. Als alles compleet is zien we deze vertegenwoordigers graag op 29 februari of uiterlijk 7 maart in de kantine bij Ben Jansen met zijn team.

Support Casper

Ook dit jaar gaat er weer een mooi bedrag van de veiling en loterijen naar het goede doel, Support Casper (de stichting doet baanbrekend onderzoek tegen alvleesklierkanker).

Resume:

* Zaterdag 29 februari aanstaande: innlevermoment voor de teams die alles al hebben verkocht.

* Zaterdag 7 maart aanstaande: inlevermoment voor de teams die dan alles hebben verkocht en ingezameld.

Alvast bedankt voor de medewerking:

Ben Jansen

Coordinator loterijen Veilingteam

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief