Vrijwilligers in de Schijnwerper

5 December 2019 / Vrijwilligers

Vrijwilligers in de schijnwerper: de Webredactie

Deze maand hebben we drie vrijwilligers die we in de schijnwerper zetten. Het zijn de drie dames van de redactie welke onderdeel uitmaken van het team Communicatie & PR van ons VVOG.

De redactie bestaat uit Bernice Schut-Aartsen (47 jaar), Esther Foppen (44 jaar) en Leonie Vermeltvort (36 jaar).

Bij Bernice en Esther (geboren Harderwijkers) zit het VVOG-bloed er vanaf de jeugd al in via de vaders van beiden. Leonie woont nu alweer bijna 10 jaar in Harderwijk met man en drie kinderen en is het groene bloed gaan stromen toen haar kinderen bij VVOG kwamen voetballen.

Bernice heeft twee kinderen bij VVOG voetballen; één bij JO13-1 en de ander bij JO11-3. Esther heeft een kind bij de JO13-2 en Leonie haar oudste voetbalt bij de JO11-6 en de middelste bij de JO9-5. De jongste, nu 2 jaar, moet nog even wachten.

In het dagelijkse leven zijn alle drie, naast partner, moeder en baan, verbonden als vrijwilliger aan VVOG. Zij geven aan dat zij via de voetballende kinderen zijn benaderd voor vrijwilligerswerk binnen de vereniging. Leonie geeft hier nog bij aan dat zij gevraagd is op de informatieavond welke VVOG organiseert voor nieuwe leden en de ouders.

De taken die deze drie dames doen, zijn onder andere: het opmaken van de nieuwsbrief welke regelmatig wordt verstuurd en daarnaast lopen alle berichten die op de website worden geplaatst (met uitzondering van de technische zaken) via hen. Bij de ingekomen stukken wordt gekeken of het bericht goed en zonder fouten in elkaar zit, voordat het op de website wordt geplaatst.

Daarnaast schuiven zij aan bij menig overleg om hiervan verslag te doen, mee te denken over de communicatie en plaatsing op de website en/ of social media. Zij zijn dan onder andere betrokken bij de Grote Club Actie, Voetbalschool Dolfijn, jeugdcommissie en sponsoractiviteiten. Daarnaast wordt de Facebook-pagina van VVOG bijgehouden.

Gemiddeld kost hen dit 3 tot 4 uur per week. Daarnaast hebben ze eenmaal per zes weken een groot overleg met het team Communicatie & PR.

Ze geven aan dat de reden dat zij dit vrijwilligerswerk doen is dat ze het leuk en belangrijk werk vinden en ook dat zij de club hiermee willen en kunnen helpen.

Daarnaast vinden zij dat hun “clubje” van de PR en Communicatie, welke nu uit twaalf personen bestaat, gewoon heel leuk is, waarbij ze nog eens aangeven dat Bram Smit hier een belangrijke rol in speelt.

Wilt u ook iets voor de club doen? U bent van harte welkom!

Kijk voor alle vacatures op https://www.vvog.nl/clubinformatie/vrijwilligers/vacatures

Lees bericht

Inschrijving KNVB nieuw seizoen

18-05-2024

Voor 18 juni 2024 moeten alle teams ingeschreven zijn bij de KNVB.

Lees bericht

Selectietrainers seizoen 2024-2025 bekend

18-05-2024

Met trots presenteren we de selectietrainers voor het seizoen 2024-2025, een mix van nieuwe en bekende gezichten.

Lees bericht

VERSTERKING GEZOCHT BIJ DE JEUGDCOMMISSIE!

18-05-2024

De jeugdcommissie is op zoek naar versterking.

Nieuwsoverzicht Archief