Wethouder Marcel Companjen ontvangt onze speciale aanvoerdersband

30 November 2019 / Algemeen

Na afloop van de wedstrijd afgelopen zaterdag werd door Jan ter Steeg, bestuurslid sponsorzaken, zelf voormalig wethouder en plaatsvervangend burgermeester van Harderwijk, een aanvoerdersband aangeboden aan wethouder Sport.
Spelers, leiders, scheidsrechters en het bestuur van de club gaven zaterdag wederom het voorbeeld door heel duidelijk het signaal af te geven dat we racisme en discriminatie niet accepteren.

Ons standpunt tegen racisme wordt structureel voor iedere wedstrijd van ons eerste elftal door onze omroeper kenbaar gemaakt. Afgelopen zaterdag hebben onze voorzitter Fred Moll en de wethouder, onder belangstelling van o.a. Omroep Gelderland, op het veld een toespraak gehouden. Aansluitend hebben de spelers de eerste minuut van de wedstrijd de bal gelaten voor wat het was en laten zien dat er op de velden geen ruimte is voor racisme. Dit gebeurde ook op andere velden van ons sportpark. Wethouder Marcel Companjen was voor deze gelegenheid bijzonder gekleed. De sokken van VV Hierden, broek van Zwart Wit en het shirt van VVOG. In dit tenue sprak de wethouder namens alle voetbalverenigingen van onze gemeente.

Wij hopen dat de initiatieven van afgelopen week bijdragen aan het besef dat het afgelopen moet zijn met het beledigen, pesten en discrimineren van mensen. Spreek elkaar er op aan en schroom niet om het te melden. Het beleid van VVOG staat op de website maar ga vooral niet voorbij aan je eigen verantwoordelijkheid.

Wethouder Marcel Companjen ontvangt onze speciale aanvoerdersband

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Lees bericht

Kom jij naar het PEC Zwolle Voetbalkamp in de zomervakantie?

01-06-2020

De jeugd mag lekker voetballen! Kom jij naar het PEC Zwolle Voetbalkamp in de zomervakantie?

Nieuwsoverzicht Archief