Grote Clubactie binnenkort van start!

6 September 2019 / Algemeen

Bij VVOG doen we ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie en die gaat op 14 september van start. 

Vorig jaar hebben we een topbedrag bij elkaar gehaald met z'n allen en dit konden we goed gebruiken voor nieuw materiaal. We zijn erg trots op onze verkopers die ook mooie prijzen voor zichzelf of hun team in de wacht hebben gesleept.

Nieuw dit jaar is dat er ook digitaal loten kunnen worden verkocht (voor jeugd vanaf JO13 en de senioren). De Grote Clubactie doet er alles aan om het verkopen van de loten zo eigentijds en leuk mogelijk te maken, zodat wij weer een mooi bedrag voor onze club kunnen bemachtigen. Informatie over het digitaal verkopen volgt binnenkort. 

Ook dit jaar hebben we superleuke prijzen van VVOG zelf en zijn er via de Grote Clubactie apart ook nog hele toffe prijzen te winnen.

Neem een kijkje op de website van de Grote Clubactie voor meer informatie: https://clubactie.nl/

Morgenochtend worden de bekende lotenboekjes aan de jeugd tot en met JO11 uitgedeeld op het Wedstrijdsecretariaat door de Jeugdcommissie.

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief