Jumbo spaaractie

3 September 2019 / Sponsors

Beste leden,

Vanaf 11 september gaan wij samen met 2 JUMBO Supermarkten in Harderwijk van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze 2 deelnemende supermarkten sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

De deelnemende JUMBO supermarkten zijn:

  • Jumbo Drielanden
  • Jumbo Stadsweiden

(Jumbo Tweelingstad doet helaas niet mee, omdat ze gaan verbouwen). 

Hoe spaar je mee? 8 weken lang ontvang je bij elke €10,- aan boodschappen bij 1 van deze 2 JUMBO’s een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kun je de volle spaarkaart bij de servicebalie van jouw Jumbo inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumboharderwijk word je doorverwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens jouw club en jouw artikel selecteren. Je kunt dit artikel zelf personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Tenslotte kun je jouw artikel ± 4 weken na afloop van de spaaractie, na het sluiten van de webshop, ophalen.

Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kunt ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling gaat er een deel van de waarde van het artikel naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 11 september naar de deelnemende JUMBO’s en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Lees bericht

Webshop kleding actie

19-09-2019

Speciale aanbieding voor leden!

Nieuwsoverzicht Archief