Jumbo spaaractie

3 September 2019 / Sponsors

Beste leden,

Vanaf 11 september gaan wij samen met 2 JUMBO Supermarkten in Harderwijk van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze 2 deelnemende supermarkten sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

De deelnemende JUMBO supermarkten zijn:

  • Jumbo Drielanden
  • Jumbo Stadsweiden

(Jumbo Tweelingstad doet helaas niet mee, omdat ze gaan verbouwen). 

Hoe spaar je mee? 8 weken lang ontvang je bij elke €10,- aan boodschappen bij 1 van deze 2 JUMBO’s een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kun je de volle spaarkaart bij de servicebalie van jouw Jumbo inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumboharderwijk word je doorverwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens jouw club en jouw artikel selecteren. Je kunt dit artikel zelf personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Tenslotte kun je jouw artikel ± 4 weken na afloop van de spaaractie, na het sluiten van de webshop, ophalen.

Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kunt ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling gaat er een deel van de waarde van het artikel naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 11 september naar de deelnemende JUMBO’s en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!

Lees bericht

Lees hier de digitale versie van het speciale veiling magazine 2020

28-02-2020

Interessante interviews, nieuws over de nieuwbouw en het overzicht van items die op 13 maart geveild gaan worden. Lees het nu.

Lees bericht

Stand van zaken Veiling 13 maart 2020

27-02-2020

Er zijn al 230 veilingitems aangeboden

Lees bericht

Dank aan twee topverkopers met oprechte clubliefde

25-02-2020

Adrie en Jo de Lange fietsen heel Harderwijk en Hierden af om de nieuwbouwloten aan de man te brengen

Nieuwsoverzicht Archief