Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch vertrekken als teammanagers

25 Juni 2019 / Algemeen

Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch vertrekken komend seizoen als teammanagers van het eerste elftal. Beide clubmannen kunnen hun eigen werk niet meer combineren met de taak als teammanager.

Goossen en Klaas zijn een begrip op De Strokel. Ze zetten zich al jaren in voor de jeugd, activiteiten en het eerste elftal van de Groen Witten. Ze waren voorzitter en vicevoorzitter van de VVOG-jeugd en jarenlang belangrijke krachten op de achtergrond bij VVOG-1.

Het bestuur van VVOG wil Goossen en Klaas daarom bedanken voor hun tomeloze inzet voor de club. “Goossen en Klaas hebben zich voor 200% ingezet voor VVOG. Ze hebben uit echte clubliefde altijd klaar gestaan voor de vrijwilligers, spelers en de club. Het bestuur waardeert deze inzet enorm.”

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief