De jongens van het 5e........

24 Mei 2019 / ZAVO

U kent ze wel, die jongens van het 5e. Altijd aanwezig op de club, nooit te beroerd om een wedstrijdje te fluiten, een derde helft mee te pakken of zelfs mee te helpen tijdens de opruimdag. En om de 5 jaar een goed georganiseerd jubileumfeest. Deze jongens strijden nu al 24!! jaar (ja, u leest het goed) op redelijk amateurniveau voor het hoogst haalbare, namelijk ooit eens een keer kampioen worden.

Dit team heeft al veel samen meegemaakt, mooie herinneringen, maar ook diepe dalen. Deze historie maakt dit team uniek en zorgt voor een sterk (elastisch) verband onderling. Alleen dat eindeloze verlangen om deze vriendschap, al een voetballeven lang, te bezegelen met een kampioenschap, blijft maar als een zwaard boven dit elftal hangen.

Maar nu, na 487 wedstrijden, 213 overwinningen, 74 gelijkspelen en 196 verliespartijen met 1143 doelpunten voor en 1052 doelpunten tegen, heeft het 5e aanstaande zaterdag zelfs aan een minimale nederlaag voldoende om voor het eerst in haar bestaan kampioen te worden!!!

Dus komt allen die VVOG in het algemeen (en VVOG 5 in het bijzonder) een warm hart toedraagt aanstaande zaterdag 25 mei om 12:30 uur naar veld 3 om deze jongens te ondersteunen en ze een geweldige dag te bezorgen!!

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief