Thomas Careman naar VVOG!

16 April 2019 / Algemeen

VVOG heeft een 2-jarig akkoord bereikt met Thomas Careman. Careman (26) is momenteel bezig met de afronding van zijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen en verhuist van de zomer naar een plek centraal in het land.
 
Careman is geen onbekende voor VVOG, want als 18-jarige scoorde hij al eens op de Strokel voor Oranje Nassau in de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen VVOG. Careman speelt al lange tijd in de (sub)top van het amateurvoetbal als centrum-spits en scoorde al ruim honderd treffers voor clubs als Oranje Nassau, Achilles 1894 en Be Quick 1887. Vorig seizoen scoorde hij nog 21 keer voor Be Quick in de derde divisie zondag. Het avontuur dat hij dit seizoen aanging bij Harkemase Boys pakte minder goed uit, maar Thomas kijkt uit naar de kans die hij bij VVOG krijgt: “Ik heb een heel goed gevoel bij VVOG en wil me daar opnieuw bewijzen. De club sluit goed aan bij mijn ambities en ik zie er naar uit om mijn kwaliteiten aan het Harderwijkse publiek te laten zien”.
 
Thomas heeft aangegeven komende seizoenen ook enkele clinics voor de jeugd van VVOG te willen geven. VVOG is blij met de keuze van Thomas en wenst hem veel succes en plezier op de Strokel.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief