Roelof de Groot stopt bij VVOG

15 Februari 2019 / Redactie / Algemeen

Roelof de Groot is per direct gestopt bij VVOG. De linksback heeft van de medici te horen gekregen dat het niet meer verantwoord is om door te spelen met een slepende enkelblessure.

Roelof heeft al jaren last van zijn rechterenkel. “Vorig jaar ben ik eraan geopereerd, maar het is nooit meer beter geworden. Ik speelde mijn wedstrijden op 80% met pijnstillers en tape. Twee weken geleden had ik een klein scheurtje in mijn linkerenkel en liet ik de fysio’s ernaar kijken. Bij dit bezoek controleerde ze ook de rechterenkel, en daar schrokken ze van."

De enkel was er zo slecht aan toe dat Roelof tot een moeilijk besluit moest komen. “De sportartsen zeiden dat het onverantwoord is om ook nog maar één training mee te doen. We gaan de enkel nu verder onderzoeken en ik hoop volgend jaar nog op een lager niveau te mogen en kunnen voetballen.”

De Groot is in drie jaar tijd een belangrijke schakel geworden bij VVOG. Daarnaast is hij ook een echte clubman. “Ik ben VVOG superdankbaar voor de kans die ik drie jaar geleden kreeg. Ik was ook nog lang niet van plan om te stoppen of weg te gaan bij deze prachtige club.”

VVOG wil Roelof alle sterkte wensen met dit moeilijke, maar dappere besluit. Roelof heeft in drie jaar tijd zich laten zien als een speler die nooit opgaf en altijd 100% voor het team werkte. Daarom zijn wij er zeker van dat jij deze strijd ook gaat winnen en nog mooie momenten mag meemaken op het voetbalveld!

Bedankt voor de mooie jaren, Roelof!

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief