JO15-3 onverslagen winterkampioen

9 December 2018 / Redactie / Jeugd

De jongens van JO15-3 hebben een top seizoen achter de rug en dat heeft geleid tot een top prestatie. Ze zijn alle wedstrijden onverslagen gebleven en dus zijn ze gisteren gehuldigd als winterkampioenen.

Maar hoe kwam dit tot stand? Er zijn meerdere redenen:

  1. Ze hebben een fantastisch en gezellig team, erg belangrijk. Onderling veel lol en vooral goed op elkaar ingespeeld.
  2. Ze hebben een top trainer met kennis van zaken, die hen continu weer op scherp zet. Pakt ze aan waar nodig, maar altijd opbouwend en positief. Manuel Bravo kan dit als geen ander.
  3. Ze hebben fijne teamleiders. Luc Kusters en Ron Evers zijn er altijd bij de wedstrijden en weten de jongens te motiveren en zorgen voor een goede sfeer in het team.
  4. En als laatste, wekelijks veel supporters. Volop ouders, broertjes, zussen, opa’s en oma’s langs de lijn, in weer en wind. Chapeau!

Gisteren is het kampioenschap goed gevierd. Nadat het eindsignaal na een pittige wedstrijd in Lelystad klonk, werd de ‘champagne’ ontkurkt, kregen de mannen allemaal een medaille en een slinger en was het feest. Bij VVOG aangekomen kwam ‘We are the champions’ al uit de speakers en kregen ze ook daar nog eens een mooie huldiging door de Jeugdcommissie. Vol trots namens ze een mooie VVOG shawl en nog een medaille in ontvangst. En toen eindelijk, na een lange dag en heel veel trek een frietje en wat te drinken.

Alsof dat allemaal niet al genoeg was, was er ook nog een verrassing voor de boys geregeld door de feestcommissie. ‘s Avonds werden ze ontvangen bij PizzadiMama. Daar een lekkere pizza, drankje en als kers op de taart een heerlijk dessert met vuurwerk.

Op naar het nieuwe seizoen, in een hogere klasse, dus aan de bak!

JO15-3 winterkampioen

Lees bericht

Help je ons dit jaar ook (weer) mee?

16-01-2020

Nog een paar weken en dan is de grote VVOG Veiling weer. Op 13 maart worden er weer mooie prijzen geveild en hopen we weer een beetje dichterbij de realisatie van de nieuwbouwplannen te komen.

Lees bericht

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

16-01-2020

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

Lees bericht

Win € 500,- met Cabrio-schieten tijdens de DVS'33 derby

16-01-2020

Doe mee aan de actie 'CABRIO-SCHIETEN' van VVOG tijdens de derby op 1 februari aanstaande en win € 500,- !

Nieuwsoverzicht Archief