Wilko Braam verlaat VVOG

3 December 2018 / / Algemeen

Middenvelder Wilko Braam verlaat aan het einde van het seizoen VVOG. De aanvoerder van de Harderwijkers speelde een aantal jaar een sleutelrol op het middenveld van VVOG.

Braam speelde in totaal vier seizoenen voor VVOG. Voordat hij naar de Strokel kwam, speelde hij voor ASV Dronten. In Dronten speelde Braam vijf jaar in het eerste elftal. Braam beleefde grote successen bij VVOG, met als hoogtepunt de promotie naar de Derde Divisie na de promotiewedstrijd tegen DOVO.

De supporters, TC en het bestuur bedanken Wilko voor zijn geweldige inzet voor VVOG. “Wilko is een voorbeeld voor de jeugd en zijn medespelers. Wij wensen hem dit seizoen nog veel succes en wensen hem het allerbeste voor de toekomst."

Lees bericht

Agenda Algemene Ledenvergadering van 30 april. WIJZIGING IN AANVANGSTIJD naar 19.00 UUR!

19-04-2019

Op dinsdag 30 april 2019 is er een Algemene Ledenvergadering in de kantine van VVOG. Deze begint om 19.00 uur (en niet om 20.00 uur zoals eerder vermeld).

Lees bericht

Jaime Bruinier langer bij VVOG

17-04-2019

Jaime Bruinier heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De ervaren middenvelder had een aflopend contract op De Strokel, maar blijft dus ook volgend jaar uitkomen voor de Groenwitten.

Lees bericht

Thomas Careman naar VVOG!

16-04-2019

VVOG heeft een 2-jarig akkoord bereikt met Thomas Careman. Careman (26) is momenteel bezig met de afronding van zijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen en verhuist van de zomer naar een plek centraal in het land.

Nieuwsoverzicht Archief