Wilko Braam verlaat VVOG

3 December 2018 / / Algemeen

Middenvelder Wilko Braam verlaat aan het einde van het seizoen VVOG. De aanvoerder van de Harderwijkers speelde een aantal jaar een sleutelrol op het middenveld van VVOG.

Braam speelde in totaal vier seizoenen voor VVOG. Voordat hij naar de Strokel kwam, speelde hij voor ASV Dronten. In Dronten speelde Braam vijf jaar in het eerste elftal. Braam beleefde grote successen bij VVOG, met als hoogtepunt de promotie naar de Derde Divisie na de promotiewedstrijd tegen DOVO.

De supporters, TC en het bestuur bedanken Wilko voor zijn geweldige inzet voor VVOG. “Wilko is een voorbeeld voor de jeugd en zijn medespelers. Wij wensen hem dit seizoen nog veel succes en wensen hem het allerbeste voor de toekomst."

Lees bericht

Voormalig VVOG trainer Dwight Lodeweges gelooft er in.

15-02-2019

Wij kenden hem al, maar inmiddels is hij net zo bekend als de bondscoach zelf. De tactische wissel, wat een prachtig interview met Ronald Koeman opleverde, kwam uit de koker van onze voormalig hoofdtrainer. Hij is er van overtuigd dat VVOG-ers in staat zijn om mooie dingen te doen.

Lees bericht

Zaterdag inleveren lotenboekjes Nieuwbouwloterij

15-02-2019

Aanstaande zaterdag moeten de lotenboekjes voor de Nieuwbouwloterij door de leiders ingeleverd worden in de kantine.

Lees bericht

Johan Boone overleden

15-02-2019

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde erelid Johan Boone op de leeftijd van 75 jaar.

Nieuwsoverzicht Archief