Voorlichtingsavond Scheidsrechters

11 November 2018 / Scheidsrechterscommissie / Jeugd

Beste leider/trainer/speler/ouder,

 

Elke week ben je druk met je team bezig om je voor te bereiden op de wedstrijd van zaterdag. Alles moet goed geregeld zijn om een positief resultaat te krijgen. Maar wordt er ook nagedacht over de scheidsrechter? We gaan er maar automatisch vanuit dat deze aanwezig is. Maar zo normaal is dat tegenwoordig niet meer omdat er een chronisch tekort is aan scheidsrechters. Vandaar dat de jeugdteams hierbij moeten helpen om andere jeugdwedstrijden te fluiten.

 

Om deze jeugdteams hierbij te ondersteunen organiseert de scheidsrechterscommissie een informatieavond voor alle spelers, trainers, leiders en ouders op maandag 19 november a.s. In een uur tijd zal er uitleg gegeven worden over de basisonderdelen en spelregels die een scheidsrechter dient te hanteren. Daarnaast wordt er ook uitleg gegeven over de aanstellingsprocedure waaraan elk jeugdteam dient mee te werken.

 

Graag nodig wij iedereen hiervoor uit op maandag 19 november van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Inloop is vanaf 19.15 uur in de VVOG-kantine. De koffie staat klaar!

 

De scheidsrechterscommissie.

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief