Bericht voor alle trainers, leiders en spelers.

4 November 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Beste trainers, leiders en spelers,

Een week na de geweldige prestatie van ons eerste elftal worden we weer geconfronteerd met zaken die afbreuk doen aan het gevoel van trots en saamhorigheid.

Wat hebben we vorige week en geweldige zaterdag beleefd. Niet alleen omdat we beter waren dan de tegenstander en een prachtige pot voetbal lieten zien, maar juist om het positieve gevoel wat er bij iedereen leefde. VVOG was niet de beste club in de omgeving, maar is dat nog steeds. De beste zijn druk je niet uit in een positie op de ranglijst. Geen club in de omgeving kan putten uit zo’n geweldige historie en ontelbare mooie sportieve herinneringen als die van ons. We zijn trots op onze jeugdafdeling, trots op de seniorenteams, alle leiders, trainers en onmisbare vrijwilligers die de club groot laat zijn. Toch moeten we ook kritisch blijven en elkaar scherp houden. Er zijn zaken die reden geven voor zorg. Het werven van vrijwilligers is een punt van zorg, maar het behouden daarvan niet minder.

We zijn weer op de vingers getikt voor een bekend probleem waar we maar geen grip op lijken te krijgen. Het opgeruimd achterlaten van de speelvelden na de trainingen blijft een probleem. Ook ontbreekt de gewoonte om de poortjes in de hekken, die bedoeld zijn voor het ophalen van een bal die over het hek is gegaan, na gebruik weer dicht te trekken. De man van de gemeente is het zat en heeft de poortjes voor ons afgesloten. Helaas op dusdanige wijze dat deze ook niet meer geopend kunnen worden. De discipline om de doeltjes na de training terug te zetten, deuren, hekken kleedkamers enz. af te sluiten ontbreekt. Stewards moeten voor de wedstrijd van VVOG 1 eerst doeltjes opruimen. Dat is geen taak van de deze vrijwilligers.

Bij het dagelijks onderhoud van de velden moeten de medewerkers van de gemeente eerst onze spullen opruimen en daar heeft men genoeg van. De aangekondigde maatregel lost dat probleem op. Als er niet snel verbetering zichtbaar is, zal dit probleem voor ons worden opgelost en hebben we geen last meer van doeltjes op het veld.

Hoe lossen we dit met elkaar op? Het antwoord zou eenvoudig moeten zijn.

Hierbij doe ik nog éénmaal een vriendelijk doch dringende beroep op ieders verantwoordelijkheid.

Ruim de doeltjes op en zet deze terug op de aangewezen plaatsen. Laat de kleedkamers fatsoenlijk achter en sluit de kleedkamer en 's avond het gebouw af. Vergeet ook de veldverlichting niet uit te doen.

Laten we met elkaar de discipline opbrengen om deze eenvoudige dingen uit te voeren. Heb respect voor de mensen die overdag hun werk moeten doen. Deze zijn niet aangenomen om onze spullen op te ruimen.

Neem deze zoveelste oproep serieus en geef alle vrijwilligers en medewerkers die hun buik er van vol hebben ook de ruimte om maximaal van het trotse clubgevoel genieten.

Kan ik op je rekenen?

 

Alvast bedankt.

 

Antonio Vivas

Bestuurslid Facilitair en Veiligheidszaken VVOG

 

Lees bericht

Agenda Algemene Ledenvergadering van 30 april. WIJZIGING IN AANVANGSTIJD naar 19.00 UUR!

19-04-2019

Op dinsdag 30 april 2019 is er een Algemene Ledenvergadering in de kantine van VVOG. Deze begint om 19.00 uur (en niet om 20.00 uur zoals eerder vermeld).

Lees bericht

Jaime Bruinier langer bij VVOG

17-04-2019

Jaime Bruinier heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De ervaren middenvelder had een aflopend contract op De Strokel, maar blijft dus ook volgend jaar uitkomen voor de Groenwitten.

Lees bericht

Thomas Careman naar VVOG!

16-04-2019

VVOG heeft een 2-jarig akkoord bereikt met Thomas Careman. Careman (26) is momenteel bezig met de afronding van zijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen en verhuist van de zomer naar een plek centraal in het land.

Nieuwsoverzicht Archief