Onze Herman en Kees gaan met pensioen

5 Juni 2018 / / Algemeen

Aan het begin van dit seizoen kondigden Herman en Kees aan dat dit seizoen hun laatste was in de kassa en er dan toch echt mee te stoppen.

De mededeling werd bewust tijdig gedaan om daarmee de vereniging in staat te stellen op zoek te gaan naar twee goede vervangers. Want om weer twee kerels of dames te vinden die iedere wedstrijd trouw van de partij zijn, valt niet mee.

 

Kees Westhuis was ruim 14 jaar actief bij de kassa. Zoon Albert (Appie) kwam over van Zwart Wit ’63 en speelde jaren bij VVOG. Dochter Erica is als ervaren wedstrijdsecretaris één van de onmisbare krachten van de jeugdafdeling.

Herman Martensen is volgens zijn berekening alles bij elkaar 24 jaar als vrijwilliger actief geweest. Herman kennen we o.a. vanuit zijn rol als kantinemedewerker, het buitenverkooppunt “de Blokhut” en werd later samen met Lammert Fidder materiaalman bij het 1e waar onze huidige wedstrijd coördinator Richard Burgemeester toen de teammanager was.

Daarna koos Herman voor een taak wat zittend kon worden uitgevoerd en werd het vaste gezicht van de kaartverkoop. Eerlijkheid gebied te zeggen dat Herman dit seizoen nog wel is gaan twijfelen, maar op 19 mei overhandigden de mannen voor de laatste keer de opbrengst aan penningmeester Andries Olofsen.

 

Na afloop van die laatste thuiswedstrijd werden de mannen in aanwezigheid van bestuur en sponsoren toegesproken en bedankt voor jaren lang vrijwilligerswerk voor onze club. Kees was op dat moment naar de verjaardag van zijn kleinkind, maar voor Herman was een mooie stoel klaar gezet en na de toespraak van een hapje en drankje voorzien. Het team Toezicht & Veiligheid, waar de kassa, EHBO, Stewards en de gehele organisatie van de wedstrijden op het hoofdveld onder vallen, gaan de mannen missen. Met name Herman, die vaak om 10.00 uur al klaar stond om de kassa te openen, kon tijdens de briefing van de Stewards soms lekker uit de hoek komen. Herman is een zeer ervaren judoka en zelfs erelid van Sportschool Iedema. Jarenlang gaf hij judoles. Assistentie van een Steward bij het transport van het kassageld vond Herman dan ook maar flauwekul. Mocht ooit iemand het in zijn hoofd halen een greep naar de kas te doen, dan wist Herman daar wel raad mee.

 

We zijn nog niet helemaal van Herman en Kees af, want tijdens de Zuiderzeecup editie 2018 in augustus zal het duo nog één keer in het “kassahok” plaatsnemen.

 

Naast Herman en Kees hebben we nog een heel korps van vertrouwde gezichten waar we nog dagelijks op kunnen rekenen. We draaien op tal van mensen die aan de vereniging verbonden zijn en hun cluppie trouw blijven. Dit bewijst maar weer dat we een prachtige vereniging zijn met geweldige (onmisbare) vrijwilligers die het mogelijk maken dat we iedere week weer kunnen genieten van de activiteiten op De Strokel.

Het bestuur benadrukt dat ze niet vaak genoeg kunnen zeggen dat de inzet van al die kanjers onbetaalbaar is.

Om de lege plekken van vertrekkende vrijwilligers op te vangen zijn we ook voortdurend bezig om nieuwe gezichten aan onze vereniging te binden.

 

Herman, Kees EN alle andere vrijwilligers die zich voor VVOG inzetten of hebben ingezet, BEDANKT !!!!!

Lees bericht

Weer 2 Superloten voor ons Bierteam!

22-10-2018

Ook dit jaar neemt het Bierteam 2 Superloten af voor hun VVOG.

Lees bericht

Maak de droom van een G-voetballer waar! 

19-10-2018

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, op vrijdag 16 november, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op.

Lees bericht

Kerstpakkettenmarkt 2018 bij het Dolfinarium op 14, 15, 17, 18 en 19 december aanstaande

17-10-2018

Wil jij, als bedrijf, het deze kerst eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? 

 

Nieuwsoverzicht Archief