Nieuw bij VVOG: het 35+ damesvoetbal

5 Juni 2018 / / Algemeen

Het damesvoetbal is populairder dan ooit. Door de winst van het EK stijgen de ledenaantallen bij de meiden. VVOG wil nu iets nieuws invoeren: het 35+ damesvoetbal.

Bij het damesvoetbal staan plezier en beweging centraal. Oud-speelsters kunnen weer lekker gaan voetballen en ook dames die nog niet in clubverband hebben gevoetbald kunnen zich aanmelden.

Bij het 35+ damesvoetbal speel je op een recreatieve manier met en tegen elkaar. Je speelt op een half veld 7 tegen 7. Als team kan je je inschrijven voor een voor- en najaarsreeks (5 avonden per reeks). Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen één keer in de veertien dagen gezellig samen te trainen. Na het voetballen is er altijd ruimte voor een hapje en een drankje en natuurlijk heel veel gezelligheid!

VVOG is nog niet begonnen met een team, maar door de belangstelling wil de club er wel mee gaan beginnen. Dus lijkt het je leuk om gezellig met vriendinnen of andere dames te bewegen en een gezellige avond te hebben? Meld je dan nu aan!

 

 

 

 

Lees bericht

De selectie van het klusteam nog niet bekend

17-06-2018

Ook het klusteam had de definitieve selectie graag bekend gemaakt maar de trainer is nog op zoek naar een paar talenten. De scout maakt overuren maar verwacht met deze oproep het team snel compleet te hebben.

Lees bericht

Nieuwe trainer VVOG JO13-1

17-06-2018

Komend seizoen zal Sigi Carrera de nieuwe trainer zijn van VVOG JO13-1. Benieuwd naar Sigi? Lees dan verder. Hij stelt zichzelf graag voor aan de VVOG familie.

Lees bericht

Business club VVOG aanwezig bij Haring Party Harderwijk 2018

16-06-2018

Dankzij onze sponsor Timeflex werd de mogelijkheid geboden aanwezig te zijn bij de Haring Party Harderwijk 2018.

Nieuwsoverzicht Archief