Nieuw bij VVOG: het 35+ damesvoetbal

5 Juni 2018 / / Algemeen

Het damesvoetbal is populairder dan ooit. Door de winst van het EK stijgen de ledenaantallen bij de meiden. VVOG wil nu iets nieuws invoeren: het 35+ damesvoetbal.

Bij het damesvoetbal staan plezier en beweging centraal. Oud-speelsters kunnen weer lekker gaan voetballen en ook dames die nog niet in clubverband hebben gevoetbald kunnen zich aanmelden.

Bij het 35+ damesvoetbal speel je op een recreatieve manier met en tegen elkaar. Je speelt op een half veld 7 tegen 7. Als team kan je je inschrijven voor een voor- en najaarsreeks (5 avonden per reeks). Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen één keer in de veertien dagen gezellig samen te trainen. Na het voetballen is er altijd ruimte voor een hapje en een drankje en natuurlijk heel veel gezelligheid!

VVOG is nog niet begonnen met een team, maar door de belangstelling wil de club er wel mee gaan beginnen. Dus lijkt het je leuk om gezellig met vriendinnen of andere dames te bewegen en een gezellige avond te hebben? Meld je dan nu aan!

 

 

 

 

Lees bericht

Hulp gezocht in het sponsorhome

13-08-2018

Voor het sponsorhome zoeken we dames/heren die tijdens de thuiswedstrijden van VVOG 1 willen assisteren. De werkzaamheden bestaan uit het serveren van koffie, het bedienen van de bar etc.

Lees bericht

Oefenwedstrijd VVOG - IJsselmeervogels

13-08-2018

Op dinsdag 14 augustus speelt VVOG een oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Lees bericht

Kennismaken met ..... Jeroen Buitenhuis

09-08-2018

De volgende nieuweling in de serie kennismaken met.... is Jeroen Buitenhuis.

Nieuwsoverzicht Archief