Nieuw bij VVOG: het 35+ damesvoetbal

5 Juni 2018 / / Algemeen

Het damesvoetbal is populairder dan ooit. Door de winst van het EK stijgen de ledenaantallen bij de meiden. VVOG wil nu iets nieuws invoeren: het 35+ damesvoetbal.

Bij het damesvoetbal staan plezier en beweging centraal. Oud-speelsters kunnen weer lekker gaan voetballen en ook dames die nog niet in clubverband hebben gevoetbald kunnen zich aanmelden.

Bij het 35+ damesvoetbal speel je op een recreatieve manier met en tegen elkaar. Je speelt op een half veld 7 tegen 7. Als team kan je je inschrijven voor een voor- en najaarsreeks (5 avonden per reeks). Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen één keer in de veertien dagen gezellig samen te trainen. Na het voetballen is er altijd ruimte voor een hapje en een drankje en natuurlijk heel veel gezelligheid!

VVOG is nog niet begonnen met een team, maar door de belangstelling wil de club er wel mee gaan beginnen. Dus lijkt het je leuk om gezellig met vriendinnen of andere dames te bewegen en een gezellige avond te hebben? Meld je dan nu aan!

 

 

 

 

Lees bericht

Weer 2 Superloten voor ons Bierteam!

22-10-2018

Ook dit jaar neemt het Bierteam 2 Superloten af voor hun VVOG.

Lees bericht

Maak de droom van een G-voetballer waar! 

19-10-2018

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, op vrijdag 16 november, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op.

Lees bericht

Kerstpakkettenmarkt 2018 bij het Dolfinarium op 14, 15, 17, 18 en 19 december aanstaande

17-10-2018

Wil jij, als bedrijf, het deze kerst eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? 

 

Nieuwsoverzicht Archief