Caifano Latupeirissa naar VVOG!

1 Mei 2018 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

VVOG is verheugd om te kunnen melden dat de eerste selectie van de groen-witte brigade komend jaar versterkt wordt met Caifano Latupeirissa. De ervaren Bemmelaar (27 jaar) heeft vijf jaar betaald voetbal gespeeld bij NEC en Top Oss en daarna vijf jaar bij topamateurclubs als JVC Cuijk en GVVV. De snelle en technische begaafde aanvaller kan op diverse posities uit de voeten: “In de jeugd bij NEC heb ik vooral als centrumspits gespeeld, maar de laatste jaren ook vaak als buitenspeler”. 
 
De TC is zeer verheugd met de komst van Caifano: “Door het aangekondigde vertrek van Guido de Graaf en Frank Hol is er een vacature gekomen voor de positie van centrumspits. Met Caifano hebben we een bewegelijke en goed meevoetballende spits gevonden. Wij zijn ervan overtuigd dat Caifano een toegevoegde waarde gaat zijn in de stappen die het team onder Hennie in’ t Hof de komende jaren moet gaan maken.”
 
Bestuur en TC wensen Caifano veel voetbalplezier bij de groen-witten!

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief