Keepernieuws op de Strokel: Betzold verlengt, Bies stopt en Polhoud tekent eerste contract

22 April 2018 / Algemeen

Nadat Frans Koornberg aangaf dat hij na dit seizoen stopt, werd Kevin Rijnvis van Huizen aangetrokken als zijn vervanger. Nu is er nog meer keepernieuws te melden vanaf De Strokel.

Melvin Betzold (24) heeft zijn contract op De Strokel verlengd. De keeper speelt al een aantal jaren bij VVOG. Hij is ook volgend jaar op De Strokel te zien. De Technische Commissie wenst Betzold veel succes in het komende seizoen.

Naast de verlenging van Betzold gaat Wouter Polhoud zijn eerste contract bij VVOG tekenen. De talentvolle keeper speelt een goed seizoen in het tweede en krijgt de kans om zich volgend jaar verder te bewijzen bij VVOG. De Technische Commissie is te spreken over de progressie van Polhoud en kijkt uit naar de samenwerking.

Wesley Bies stopt na vele jaren trouwe dienst. The penalty killer heeft zich vele jaren geweldig ingezet voor de club en de Technische Commissie wil hem bedanken voor bewezen diensten.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief