jeugdleider ....?

15 Augustus 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

 

Hoeveel voldoening en eer van je werk wil je hebben? Samen met één of meerdere ouders leiding geven aan een team enthousiaste spelers. Wij spreken uit ervaring. Zelf jaren bij VVOG gespeeld en daarna, toen onze jongens de leeftijd hadden om op voetbal te gaan, zijn we een team gaan coachen. Behalve dat wij ons moreel verplicht voelden om iets voor de vereniging te doen hebben wij ons ook gerealiseerd dat het bij de vereniging allemaal niet vanzelf gaat en we onze jongens er een goede dienst mee bewezen. Bovendien krijg je er ook genoeg voor terug. Het gaf ons plezier en een mooie afleiding naast onze drukke banen.

Zeker als je nooit zelf hebt gevoetbald kan dit best een taak zijn waarvan je je afvraagt of je er wel geschikt voor bent. Het antwoord op die vraag is zonder twijfel “Ja’. Natuurlijk ben je in staat, om samen met een andere vader of moeder, een team te coachen.  In de practijk merk je dat andere ouders ook bereid zijn te helpen. Vaak is het zo dat we een afwachtende houding aannemen en pas in actie komen als iemand zich als eerste heeft aangemeld. Wij hopen dat ouders zich realiseren dat het de vereniging steeds meer moeite kost ouders te vinden die een handje willen helpen. Wij snappen het niet maar in onze huidige, bestuurlijke rol binnen de vereniging, ervaren we dit helaas wel zo.

Op dit moment zijn er teams die nog niet kunnen starten met trainen en mogelijk ook niet voor de competitie worden ingeschreven omdat geen van de ouders zich, vaak na herhaaldelijke oproep, aanmelden. Wij hopen dat alle teams zeer binnenkort kunnen starten met trainen en allemaal kunnen deelnemen aan de competitie. Deze week worden ouders van betreffende teams voor een laatste keer benaderd. Twijfel niet en meld u aan als leider van het team van uw kind. U kunt er op rekenen dat wij u goed opvangen en samen met onze coordinatoren op weg helpen. U bent meer dan welkom!!!

Gert Jan Krop en Antonio Vivas

VVOG jeugd.

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief