Voetbalspektakel op 11 augustus bij de Zuiderzeecup Kidsmiddag

26 Juli 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Op vrijdag 11 augustus 2017 organiseert Voetbalschool Dolfijn samen met de Zuiderzeecup de 2e editie van de Zuiderzeecup Kidsmiddag. Zet deze middag alvast op je kalender want het gaat weer een geweldige middag worden.

Dit geweldige initiatief komt tot stand door een goede samenwerking tussen de jeugdcommissie en de mensen van de Zuiderzeecup. Het bestuur van de Zuiderzeecup stimuleert de VVOG jeugdopleiding en draagt daar graag een steentje aan bij.

Tussen 13:30 en 16:00 uur hebben we op het hoofdveld van VVOG een compleet voetbalparcours uitgezet met allerlei leuke oefeningen en spellen. Onze trainers zetten diverse oefeningen uit die gericht zijn op pass, trap en techniek. Natuurlijk worden er ook partijtjes gespeeld en staat plezier en sportiviteit voorop.

Dit evenement is niet alleen voor de leden van VVOG maar beslist ook voor alle kinderen tussen de 4 en 8 jaar die kennis willen maken met VVOG of gewoon een keertje lekker willen voetballen. We nodigen iedereen uit om ook vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen.

Deelname is helemaal gratis en je krijgt ook nog iets lekkers.

Wij hebben er al heel veel zin in…. Jullie komen toch ook !!!

Lees bericht

Help je ons dit jaar ook (weer) mee?

16-01-2020

Nog een paar weken en dan is de grote VVOG Veiling weer. Op 13 maart worden er weer mooie prijzen geveild en hopen we weer een beetje dichterbij de realisatie van de nieuwbouwplannen te komen.

Lees bericht

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

16-01-2020

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

Lees bericht

Win € 500,- met Cabrio-schieten tijdens de DVS'33 derby

16-01-2020

Doe mee aan de actie 'CABRIO-SCHIETEN' van VVOG tijdens de derby op 1 februari aanstaande en win € 500,- !

Nieuwsoverzicht Archief