Zakari Fadili maakt stap naar A-selectie

5 Mei 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Zakaria Fadili (19) heeft zich afgelopen jaren dermate goed ontwikkeld dat hij komend seizoen de stap naar de A-selectie maakt. Afgelopen jaar zat de verdediger/middenvelder al een keer op de bank bij IJsselmeervogels - VVOG, maar een invalbeurt zat er helaas nog niet in. Toch heeft het VVOG-talent zich dermate goed ontwikkeld dat de TC van mening is dat hij klaar is voor de stap van VVOG 2 naar het keurkorps van VVOG.

In het dagelijks leven studeert Zakaria (veelal 'Zakka' genoemd) Sport en Marketing aan de HBO in Rotterdam en komend jaar loopt hij stage bij Zorgdat. Komend jaar hoopt hij ook door te breken bij VVOG: "Ik train al een tijdje mee met het 1e elftal en dat bevalt goed. Ik vind het een mooie kans om mezelf door te ontwikkelen en hoop de komende jaren op de Strokel te kunnen laten zien wat ik in mijn mars heb".

De TC is blij met de ontwikkeling van Zakaria en wenst hem komend seizoen veel succes en plezier.

Lees bericht

Grote Clubactie 2017 - nog een week om loten te verkopen

19-10-2017

Zaterdag 28 oktober willen we graag alle lotenboekjes terug. Wat spreken we daar met elkaar over af....... 

Lees bericht

Ook VVOG 5 koopt een Superlot

19-10-2017

Het vijfde sluit aan in de rij van kanshebbers op de superprijs, een feestavond ter waarde van € 5.000,00 voor de vereniging. Mocht de prijs op het lotnummer van dit team vallen dan zitten we gebakken.

Lees bericht

Steun VVOG in de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne

18-10-2017

Rabobank Randmeren organiseert jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne en verdeelt € 70.000,-. Stem op VVOG en help 

Nieuwsoverzicht Archief