Ballenjongens en meisjes bij de wedstrijden van VVOG 1

28 Augustus 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Een speciale beleving voor onze jeugd om het spel van heel dichtbij te volgen.

Met ingang van dit seizoen staan er ballenjongens en -meisjes langs het speelveld bij de wedstrijden van ons eerste elftal. Dit is één van de voorwaarden voor het spelen op het huidige niveau. Naast een goede wedstrijd- en veiligheidsorganisatie wordt er van de club verwacht dat er jongens en/of meiden langs het veld zitten die bij een uitbal deze zo snel mogelijk weer in het spel brengen. Het indelen van die jongens en meiden wordt door de jeugdcommissie gedaan. De jongens en meiden worden goed opgevangen en begeleid. Het is een speciale beleving zo dicht bij het veld. Een bijkomend voordeel is dat we zo de betrokkenheid met ons vlaggenschip vergroten.

Voor aanvang van de wedstrijd melden de jeugdspelers zich bij onze wedstrijd coördinator Richard Burgemeester die hen gastvrij ontvangt en aan de hand van een vastgesteld protocol de (KNVB) instructies geeft. 
De ballenjongens/-meisjes zijn allen gelijk representatief gekleed in een trainingspak zonder reclame-uitingen. De ballenjongens-meisjes dragen trainingspakken en voor in de winter of bij nat weer een (extra) regenjack.
Naast een aantal voorschriften waaraan moet worden voldaan hebben we daar zelf aan toegevoegd dat de mobiele telefoons voor één keer op het wedstrijdsecretariaat in de kluis mogen worden opgeborgen.

Bij de eerste wedstrijd tegen vv Capelle was het de eer aan de meisjes van trainer Richard Landwaard. De meiden waren positief en hadden de middag van hun leven. Voor de komende wedstrijden worden de D teams door de jeugdcommissie benaderd.

Lees bericht

Ook een jaar lang gratis in de TINQ Fiat rijden?

18-02-2020

Ook dit jaar biedt TINQ weer een jaar lang gratis rijden in de TINQ Fiat aan.

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Lees bericht

Ook eens een mooie voetbalreis maken? Kijk bij Equipo!

13-02-2020

Equipo is een van de meeste ervaren organisatie voor de mooiste voetbalreizen.

Nieuwsoverzicht Archief