Wordt VVOG E5 kampioen van de 1e klasse 08 ?

12 Mei 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

Terwijl de meeste competities al ten einde zijn gelopen breekt voor de E5 nog een spannend weekend aan, hoewel ze zelf al uitgespeeld zijn kan VVOG E3 hun aankomend weekend kampioen maken door te winnen van Zeewolde E3. 

In een competitie waarin heel veel verrassende uitslagen zijn geweest en de top 5 binnen 4 punten verschil zit ,een overwinning dus op de kleinste details wordt gehaald : inzet, vorm van de dag of een zwemfeestje de dag ervoor. VVOG E5 die de eerste seizoenshelft als 3e was geëindigd in de 2e klasse achter Elspeet E1 en DVS E2, heeft een bijzondere groei doorgemaakt door nu bovenaan te staan in de 1e klasse en waarbij we Elspeet en DVS ver voor zijn gebleven ,voor deze groei dan ook een speciale dank aan de bezielende trainingen van Manuel Bravo.

Zeewolde beschikt net als VVOG over een hele goede lichting in de E ,waarbij de E1 als 3e is geëindigd bij onze E1, en hun E2 het kampioenschap heeft gepakt in de competitie van VVOG E2, dus hoe mooi zou het zijn als uiteindelijk de weegschaal naar de VVOG familie uitslaat.

Wij zullen VVOG E3 toejuichen in hun wedstrijd en we hopen dat vele van u ons volgen en we wederom een kampioen kunnen huldigen.

Zaterdag 16 mei 9.30 VVOG E3 – Zeewolde E3 veld 4a
Lees bericht

Winst én 2 Superloten VVOG 1

15-09-2019

Een prachtige dag was het afgelopen zaterdag op sportpark De Strokel.

Lees bericht

Grote Clubactie zaterdag van start!

12-09-2019

Zaterdag start de Grote Clubactie. Nu kun je ook online je loten verkopen en kijk alvast naar de mooie prijzen!

Lees bericht

Veldboom Vastgoed wordt hoofdsponsor bij VVOG

12-09-2019

Naast ING en EFMI Business-School heeft VVOG Veldboom Vastgoed als hoofdsponsor weten te binden

Nieuwsoverzicht Archief