Wordt VVOG E5 kampioen van de 1e klasse 08 ?

12 Mei 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

Terwijl de meeste competities al ten einde zijn gelopen breekt voor de E5 nog een spannend weekend aan, hoewel ze zelf al uitgespeeld zijn kan VVOG E3 hun aankomend weekend kampioen maken door te winnen van Zeewolde E3. 

In een competitie waarin heel veel verrassende uitslagen zijn geweest en de top 5 binnen 4 punten verschil zit ,een overwinning dus op de kleinste details wordt gehaald : inzet, vorm van de dag of een zwemfeestje de dag ervoor. VVOG E5 die de eerste seizoenshelft als 3e was geëindigd in de 2e klasse achter Elspeet E1 en DVS E2, heeft een bijzondere groei doorgemaakt door nu bovenaan te staan in de 1e klasse en waarbij we Elspeet en DVS ver voor zijn gebleven ,voor deze groei dan ook een speciale dank aan de bezielende trainingen van Manuel Bravo.

Zeewolde beschikt net als VVOG over een hele goede lichting in de E ,waarbij de E1 als 3e is geëindigd bij onze E1, en hun E2 het kampioenschap heeft gepakt in de competitie van VVOG E2, dus hoe mooi zou het zijn als uiteindelijk de weegschaal naar de VVOG familie uitslaat.

Wij zullen VVOG E3 toejuichen in hun wedstrijd en we hopen dat vele van u ons volgen en we wederom een kampioen kunnen huldigen.

Zaterdag 16 mei 9.30 VVOG E3 – Zeewolde E3 veld 4a
Lees bericht

Vorig jaar een van de beste lotenverkopers van 2019: Sietse Mazier

21-01-2020

Vorig jaar was Sietse Mazier een van de beste lotenverkopers voor de Grote VVOG Veiling.

Lees bericht

Veluwse derby VVOG-DVS '33 zaterdag 1 februari

21-01-2020

Jij komt toch ook naar VVOG?

Lees bericht

De prijswinnaars van de Grote Clubactie zijn bekend.

20-01-2020

De uitslag van de Grote Clubactie VVOG prijzen is bekend. Kijk gauw of jij prijs hebt! 

Nieuwsoverzicht Archief