Broekhuis official partner van VVOG

13 Maart 2015 / Sponsorcommissie / Sponsors

De actie met Broekhuis Volvo, Ford en Opel loopt als een speer. Gerwin Kluinhaar over zijn nieuwe bedrijfaanwinst.

Gerwin Kluinhaar is in hart en nieren VVOG'er maar ook begenadigd schilder. Menig VVOG'er zal de medewerkers van Gerwin tegenkomen als je in de dreven van Harderwijk rondzwerft. Gerwin loopt nu ook iewat stoerder rond dan voorheen want hij is de trotse eigenaar geworden van een hartstikke flitsende nieuwe grijze glimmende bedijfsbus geleverd door niemand anders dan Broekhuis Bedrijfsauto's.

Wassili Vergidis, accountmanager bedrijfsauto's behoefde geen enkele moeite te doen om aan de toch al niet geringe eisen van Gerwijn te voldoen en daar staattie dan, klaar voor gebruik.

En voor VVOG is dat alleen maar nog beter nieuws. Want naast de 5 auto's die vorig seizoen door VVOG'ers bij Broekhuis zijn afgenomen komt er dus nu "De BUS" van Gerwin bij. Gerwin blij, Wassilie blij, Broekhuis blij en VVOG blij, want dankzij deze actie konden we weer € 150 bijschrijven om al die mooie ambities van onze mooie Familieclub te gaan waarmaken.

Gerwin, Wassili en Broekhuis, waanzinnig bedankt. Én VVOG'ers....mocht je toe zijn aan een andere auto ?!.

 

 

Lees bericht

Uitslag Trekking Nieuwbouwloterij

17-03-2019

Kijk gauw of jouw lot een winnend lot is!

Lees bericht

Uitslag Scooterloterij

17-03-2019

Kijk snel of jij de scooter gewonnen hebt!

Lees bericht

“Ja, vanmiddag ben ik Steward”.

17-03-2019

Ik probeerde hem te dollen, maar hij solde mij toen hij met een brede glimlach zei: “Ja, vanmiddag ben ik Steward.” En het was nog wel begonnen als een geweldige ochtend...

Nieuwsoverzicht Archief