Bij AWL-Techniek klopt het allemaal !

10 September 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Meer dan 100 genodigden werden vorige week woensdag gastvrij ontvangen door AWL-Techniek voor de seizoensopening van VVOG.

AWL-Techniek is een grote speler op het gebied van automatische lasrobots voor de autoindustrie. Met vaste afnemers als VW, OPELen SEAT en een groei ondanks de invallende automarkt presteren zij elke keer weer beter dat de concurrentie.

Mijn eerste ontmoeting met directeur Piet Mosterd was om een projectplan Techniek met hem te bespreken. Waar ik samen met Dick Broekema dacht hoogstens 5 tot 10 minuten beschikbaar te hebben nam Piet ruim en rustig de tijd om het eens te hebben over zijn visie op ondernemen op bedrijfsniveau maar ook de overheid nam hij genadeloos onder de loupe.
Na afloop dacht ik "Nou Piet, als waar is wat je zegt, dan moet het bij jouw bedrijf allemaal kloppen" en dat leek me ver gezocht. Maar mensen die ik sindsdien heb gesproken bevestigen dat beeld. De kracht zit 'm vooral in de voortdurende en breed binnen het bedrijf gewortelde drive om continu vernieuwend te blijven zijn.

Lange inleiding misschien voor een seizoensopening bij datzelfde AWL-techniek.

Voor een voetbal zakelijke relatie is AWL-Techniek (nog) niet te porren maar het bedrijf was graag bereid om uit goodwill de opening voor rekening te nemen. En dat was meer dan goed geregeld mensen.

Vele zakelijke relaties van VVOG maar ook staf, begeleiding en spelers hadden het er prima naar de zin en werden ook nog eens met een begrijpelijke en deskundige toelichting door het bedrijf geleid.
D'r was een mooie toelichting van Dick Broekema op het VVOG Business programma voor 2014-2015.
Henk Hakvoort had zich geërgerd aan de door vele VVOG aanhangers gebruikte papraplu's in kleuren van rechtstreekse concurrenten (zelfs Marco Roelofsen maakte zich daaraan schuldig; dat is toch wel het toppunt) en daarom waren er voor de genodigden de enige echte groen-witte VVOG paraplu's MET logo.
En dan was er het uiterst grappige optreden van de selectie zelf en de deskundige toelichting van trainer Ed Engelkes. Er werd een hapje en drankje gedaan en het bleef nog lang gezellig.

Toen ik als één van de laatste het gebouw verliet, deed Piet de lichten uit en ik dacht "Ja het is toch echt waar, bij AWL-Techniek klopt het allemaal en daar mogen zij en wij best trots op zijn.


 

 

 

 

Lees bericht

Voormalig VVOG speelster en 95-voudig international Liesbeth Migchelsen overleden.

27-05-2020

Triest nieuws. Voormalig VVOG speelster, de in Harderwijk geboren Liesbeth Migchelsen, is op 49 jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden.

Lees bericht

Gratis sponsoren via Sponsorkliks

24-05-2020

Gratis je club sponsoren? Dat kan door Sponsorkliks te gebruiken voor je online aankopen.

Lees bericht

Naamsverandering Sponsor Auto Flevo

23-05-2020

Auto Flevo wordt Pouw Harderwijk

Nieuwsoverzicht Archief