Je kunt mijn rug op!

24 Augustus 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

Aan alle jeugdleden, leiders en ouders;

Een dag lang de spelersbus van het Nederlands elftal, met je hele team naar een EK oefenduel, of als spelersbegeleider van onze Oranje-helden het veld op. Alle jonge voetballers van Nederland maken nog tot en met 30 augustus kans op deze droomprijzen.

Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar de website van Je Kunt Mijn Rug Op (www.jekuntmijnrugop.nl), upload een foto en vraag je ouders, opa, oma, ooms en tantes om je te sponsoren. Zo kun je droomprijzen winnen en steun je direct kinderen met een spierziekte.
 

Gewoon lekker kunnen voetballen. Voor de meeste kinderen is dat de gewoonste – en de leukste – zaak van de wereld. Meer dan 20.000 kinderen in Nederland kunnen dat niet. Hun spieren zijn ziek en dat maakt sporten voor hen zo goed als onmogelijk. Het geld wat we met elkaar ophalen wordt gebruikt voor onderzoek naar spierziekten (Duchenne) en om deelname van kinderen met een beperking op voetbalverenigingen te verbeteren.

Heb je dus altijd al iets voor je medesporters willen doen en daarbij ook nog eens kans te maken op fantastische voetbalprijzen? Meld je dan nu aan!

Lees bericht

Help je ons dit jaar ook (weer) mee?

16-01-2020

Nog een paar weken en dan is de grote VVOG Veiling weer. Op 13 maart worden er weer mooie prijzen geveild en hopen we weer een beetje dichterbij de realisatie van de nieuwbouwplannen te komen.

Lees bericht

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

16-01-2020

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

Lees bericht

Win € 500,- met Cabrio-schieten tijdens de DVS'33 derby

16-01-2020

Doe mee aan de actie 'CABRIO-SCHIETEN' van VVOG tijdens de derby op 1 februari aanstaande en win € 500,- !

Nieuwsoverzicht Archief