Volop Football clinic activiteiten bij VVOG

24 April 2014 / Redactie / Jeugd

In de komende periode organiseren wij weer een scala aan Football Clinic activiteiten. Een overzicht:

1. TimeFlex Football Acadamy clinics.
Op dinsdag 29 april is er voor alle jeugdkeepers de strijd om de VVOG Penaltybokaal ter afsluiting van het seizoen bijzondere keeperstrainingen onder leiding van Arjan Leichtenberg. Alle jeugdkeepers zijn vanaf kwart voor zeven welkom om te kunnen laten zien dat zij de beste keeper zijn.

Op dinsdag 13 mei is er weer de befaamde G-clinic met de jongens van het eerste elftal. Alle jeugd- en senioren van onze G-voetballers mogen hieraan meedoen. Jullie worden vanaf half zeven verwacht en dan begint de clinic om kwart voor zeven tot kwart voor acht.

Op woensdag 14 mei is er speciaal voor de meisjes de clinic met Dames 1. Alle meisjes van de D-pupillen en B en C junioren zijn van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Want wat de jongens kunnen, kunnen de meisjes natuurlijk ook. Jullie worden vanaf half zeven in de kantine verwacht. Het begint om kwart voor zeven tot kwart voor acht.

2. AJAX Clinic.
Op woensdag 30 april verzorgt VVOG in samenwerking met AJAX een clinic die door bekende trainers van AJAX wordt gegeven. Helaas is het niet meer mogelijk je hiervoor op te geven want het zit vol. Voor de jongens en meisjes die zich hebben opgegeven geldt dat zij tussen negen en half tien worden verwacht. Het is een dagvullend programma dat tot vier uur 's middags duurt. Ouders en familie mogen tot elf uur aanwezig zijn en weer vanaf drie 's middags.

3. Frans Hoek finale dag beste keeper van Nederland.
In de afgelopen periode is er in de diverse districten in Nederland gestreden om een finaleplaats die traditoneel plaatsvindt op ons prachtige sportpark. Op vrijdag 30 mei gaat deze happening op onze velden plaatsvinden. Deze begint rond half elf 's morgens en is aan het einde van de middag afgelopen en dan zullen we weten wie in de verschillende leeftijdscategorieën beste keeper van Nederland is.

Vanaf deze plaats wensen wij alle jongens en meisjes maar ook alle vrijwilligers die zich hiervoor weer in willen zetten heel veel succes en plezier.

 

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Lees bericht

Ook eens een mooie voetbalreis maken? Kijk bij Equipo!

13-02-2020

Equipo is een van de meeste ervaren organisatie voor de mooiste voetbalreizen.

Lees bericht

Yannick Bouw speelgerechtigd

12-02-2020

Vanaf aanstaande zaterdag mag Yannick Bouw de groen-witte kleuren verdedigen. De KNVB heeft zijn dispensatieverzoek ivm zijn werkomstandigheden goedgekeurd. 

Nieuwsoverzicht Archief