High Tea

19 Mei 2008 / Redactie / Sponsors

De laatste competitiewedstrijd werd er in het sponsorhome een HIGH TEA aangeboden door Golden Tulip De Beyaerd. Vele plateau's met heerlijke broodjes en hapjes passeerde de goed gemutste sponsoren. Ook de afsluiter van aarbeien met slagroom werd met gejuich ontvangen. Kortom een echte aanvulling op de wedstrijd. VVOG wil deze sponsor daarvoor hartelijk bedanken.Golden Tulip De Beyaerd, gelegen op het landgoed De Trippenmaker in Hulshorst. Wellicht een goede partner voor uw bedrijf, want het is de ideale omgeving voor vergaderen, cursussen, feesten en recepties tot 350 personen. Voor meer info; www.goldentulipdebeyaerd.nl
Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief