VVOG Businessclub in de gevangenis

20 Februari 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

De VVOG Businessclub komt op 16 april bijeen in de gevangenis. Niet vanwege gepleegde misdaden, doch slechts op bezoek.

Plaats van handeling is de penitentiaire inrichting Lelystad. Daar geeft topadvocaat Mr. Alrik de Haas (zie foto) verbonden aan OMVR Advocaten een college over het hedendaagse strafrecht, de achtergronden ervan, hoe het in Nederland wordt toegepast en de rol van de advocaat. Hij wordt bijgestaan door Vincent Borninkhof van de Reclassering die zijn visie geeft op de begeleiding van delinquenten voor, tijdens en na de detentie. Ook is er een ex-delinquent die zijn verhaal doet. Het gaat om iemand die in het verleden een overval heeft gepleegd en die praktische ervaring heeft met justitie en het leven in een penitentiaire inrichting. Hij deelt zijn ervaringen met het leven daarna. Er is ook een rondleiding door de inrichting die de bezoekers een indruk geeft van het dagelijks leven in het gevang waarbij de arbeid die verricht wordt door de gedetineerden centraal staat. De bijeenkomst start rond 17.00 uur. Wie eens wil kennismaken met de Businessclub van VVOG en belangstelling heeft voor dit college Strafrecht kan zich opgeven bij Broad Communications Company BV te Harderwijk (0341 – 43 60 60, vragen naar Frances de Ligt, of mailen naar frances@broadcomm.nl).

 

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief