Zoals het klokje thuis klikt

23 September 2013 / Redactie / Sponsors

Dat gezegde bracht de jongens en staf van het eerste op een geweldig idee voor het sponsorhome

Het klokje tikt -zo luidt immers het gezegde- nooit zoals thuis. Waarmee maar gezegd is dat het thuis goed toeven is. En dat wilde staf en spelers duidelijk maken met het kado dat ze zaterdag aangeboden hebben aan de sponsorcommissie in verband met de opening van het nieuwe sponsorhome.

Dat teken van waardering wilden ze tegelijkertijd combineren met de speciale dank aan hoofdsponsor EFMI voor de nieuwe presentatiepakken die onlangs bij de opening van het nieuwe seizoen bij Broekhuis konden worden geshowed (waar overigens een luchtje aan zat smiley). Om u daar even nog te herinneren hieronder enkele foto's van dit evenement.

 

Trouwens, wist u dat de mannen ook dit jaar weer voetbalclinics gaan doen met de E- en de F jeugd en met de G-voetballers en dat Wesley Bies en Arjan Leichtenberg weer volop actief zullen zijn voor de TimeFlex Football Academy.

En natuurlijk doen ze weer meer aan hun favoriete onderdeel: het ongebreideld tappen van niet nader te noemen dranken bij verschillende VVOG fesitiviteiten.

Goed bezig die jongens en als ze weer net als zaterdag bij de thuiswedstrijden langs de supporters komen om te klappen voor al weer een overwinning. Tsja wat hebben wij dan nog te klagen !.

 

 

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 23 januari

20-01-2019

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 23 januari a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Lees bericht

Binnenkort uitslag VVOG prijzen Grote Clubactie!

19-01-2019

Aankomende week worden de VVOG prijzen van de Grote Clubactie 2018 bekend gemaakt.

Nieuwsoverzicht Archief