Welkom op de vernieuwde website van VVOG

5 Augustus 2013 / Webmaster / Algemeen

Na maanden van voorbereiding is de nieuwe website eindelijk in de lucht.

Om de site beter te kunnen onderhouden is er onder de motorkap van alles aangepast. Daarnaast hebben we de lay-out van de website een moderner jasje gegeven.

Opschonen

Met het vernieuwen van de website hebben we gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om een en ander op te schonen. Zo zijn net als voorgaande jaren alle teampagina's geleegd. Verder zijn alle gebruikers verwijderd. Dat betekent dat iedereen die een account wil hebben op de website zich opnieuw moet aanmelden. Dit is bijvoorbeeld nodig voor het beheren van een teampagina. Aanmelden kan door rechts boven in op het icoontje te klikken naast het vergrootglas. Klik op deze link om te zien wat we daarmee bedoelen.

Aanmelden kan rechtstreeks bij de website, maar om het aanmelden en inloggen nog makkelijker te maken ka het nu ook via een Facebook account. Dan is inloggen een een fluitje van een cent.

Nieuwe functionaliteit

Op de homepage zijn nog steeds de meest recente nieuwsberichten prominent in beeld. Verder is er een blok toegevoegd met de 5 meest recente voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen van alle teams. Alle overige verslagen zijn te lezen via de teampagina's of de uitslagen pagina. Ook zijn nu de films van VVOG TV via de website te bekijken.

Veel plezier op de nieuwe website. Mochten er nog vragen zijn neem dan contact op met de webredactie via het contactformulier.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Rogier
14-08-2013 19:15:53

Gefeliciteerd met de nieuwe website. Ziet er prachtig en overzichtelijk uit. Succes met het beheer.

Nieuwsoverzicht Archief